2777
2789

طبیعی 

جنین به جز به شیوه طبیعی و از کانال زایمان نباید جور دیگه ای متولد بشه مگر اینکه واقعا نیاز به مداخله درمانی داشته باشه که در اون صورت جراحی سزارین به عنوان درمان انتخاب میشه....
نکته همین جاست سزارین یک گزینه انتخابی برای زایمان نیست بلکه یک راه  درمانی ست برای نجات مادر ویا جنین در موارد اضطراری..مداخله درروند طبیعی تولد موجب ایجاد مشکلات متنوع برای مادر و نوزاد می شه مثلا اسم و آلرژی در کودکان سزارینی بیشتر ست و همچنین در مادر احتمال چسبندگی و مشکلات ناشی از جراحی و عدم موفقیت کافی در شیردهی و...وجود داره..

ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.

سزارین

خوب به نظرم دردش کمتره و دوم ترکیب ادم به هم نمیخوره وسوم باکلاستره   

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا به نظرم کلاس طبیعی بیشتره...چون معمولا واسه سز پول بیشتری داده میشه این تصور به وجود اومده.تو سزارین بیشتر بدن دست میخوره و شکمت دیگه هیچ وقت مثل قبل نمیشه....

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           

تحت هر شرایطی سزارین

والا خیلی میبخشینااا بخاطر هیچی حاضر نیستم جر بخورم.حالا درد و استرسش به کنار خیلی برا بچه خطرناکه یه لحظه بچه گیر کنه تو اون کانال،اکسیژن بش نرسه مشکل جسمی مغزی پیدا میکنه

عزیزم یه سر به این تاپیک بزن فک کنم خیلی کمکت کنه

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1364748/تاپیک-جامع-زایمان-طبیعی-پس-از-سزارین?postId=44253529

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           

اخه طبیعی وحشتناکه ولی تجربه سزارین نداشتم گفتم شاید بهتره

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
تحت هر شرایطی سزارین والا خیلی میبخشینااا بخاطر هیچی حاضر نیستم جر بخورم.حالا درد و استرسش به کنار ...

جر خوردن تو سزارین که بدتره هفت لایه شکمتو پاره میکنن کل شکمت جا به جا میشه تا بچه دنیا بیاد.اصلا طبیعی با سزارین قابل مقایسه نیست...

تحت هر شرایطی سزارین والا خیلی میبخشینااا بخاطر هیچی حاضر نیستم جر بخورم.حالا درد و استرسش به کنار ...

دقیقامثل یکی از نزدیکان من که بخاطر همین نرسیدن اکسیژن تو طبیعی فلج مغزی شد الان ۳۰ سالشه بیچاره

ببین نوع زایمان فقط فقط به بدن خودت برمی گرده اگه وضعیت بدنیتو‌مطلوب ببینی طبیعی وگرنه سزارین مثلن جاری من بنده خدا طبیعی بود ولی دست نی نی گیر کرد و شکست و اولین روز زایمان به بدترین خاطره تبدیل شد چون نه زور زیاد داشت و نه توانایی و نه لگن مناسب اما کوچیکه راحت با پاهای خودش بدون درد رفت سزارین شد و یه روز موند و با حال خوب اومد بستگی به بدن خودت داره

خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من