سلام بچه ها من تنبلی تخمدان شدید دارم که بدون دارو اصلا پری نمیشم همسرمم اسپرمش تحرکش کمه و با یه دوره داروی سنگین تحرکش اصلا تغییر نکرد و تعدادشم ۱۰ میلیونه دوبارم ای یو ای کردیم نشد ۶ ساله اقدامیم من ماه بعد میخام برم ای وی اف دکتر واسم هیچ مکملی واسه تقویت تخمدان ننوشته فقط ویتامین دی گفت جوونی نیاز نیس ذخیره اینا خوبه من خودم میخام قرص اووبوست سفارش بدم بخورم از امروز تا ماه بعد به نظرتون مشکل داره؟این ماهم گف ال دی بخور بجا مدروکسی پروژسترون
بعد اینکه میترسم الان ال دی میخورم قرص اووبوست رو هم شروع کنم یهو تخمدانام نترکه کیست نیاره از اون ورم هی استرس دارم نکنه تخمکام پوچ بشه یا جنین گریدش خوب نباشه اخه بدنم به قرص و امپول عادت کرده زیاد تخمک بالغ نمیشه قبل عید ای یو ای کردم فقط یخ دونه فولی داشتم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین این دکترت مشکوک میزنه من خودم 7سال نازایی داشتم رفتم پیش دکتر مریم السادات شریفی پارسال دوقلو به دنیا اوردم اصلا اینچیزارو نگفت خیلیم مهربون وبا سواد بود