2777
2789
عنوان

میخوام یک هفته غیب بشم 😁

728 بازدید | 22 پست

میخوام بچه هامو بردارم و یک هفته برم خونه ی دوستم تهران میخوام غیب بشم فقط در حد یک پیام به شوهرم میدم که فقط بدونه زنده ایم همین بعد یک هفته برمیگردم میخوام یک هفته خودم باشم بدون اجبار بدون استرس بدون هر آشوبی از الان بابتش خوشحالم و حتی اگه بعدش طوفان به پا بشه قطعا پشیمون نمیشم شاید واسه شماها اینکار عادی باشه ولی واسه شوهرم خط قرمزه و من میخوام رد شم از روش درست عین خودش 💪💪💪💪💪💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عوض این بچه بازیا مشکلتو حل کن 

غیب نشو🤦🏻‍♀️😬

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
یعنی بکشم شوهرمو🤔

اگه با اعدام مشکلی نداری چرا که نه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
اگه با اعدام مشکلی نداری چرا که نه

همون نمیکشم دیگه چون نمیخوام بچه هام بی مادر بشن کلا مشکلات من حل شدنی نیست چون شوهرم خود مشکله و کاریش نمیشه کرد خستم واقعا احتیاج به استراحت دارم

همون نمیکشم دیگه چون نمیخوام بچه هام بی مادر بشن کلا مشکلات من حل شدنی نیست چون شوهرم خود مشکله و کا ...

جداشو اگه واقعا راهی نمونده و بچه هات راحت تر میشن