2777
2789
عنوان

دوستان ضروری لطفا بیاین

5 بازدید | 11 پست

سلام خانوما،درمورد چشم زخم سوال داشتم اگه اعتقاد ندارین نظر ندین،من سه ماه پیش همسرم واسم باکس گل خوشگل خریده بود منم استوری کردم کاش نمی کردم بعد اون استوری بشدت رابطه منو همسرم سرد شده همش سر چیزای کوچیک دعوامون میشه ازهم خسته شدیم تا باهم آشتی میکنیم دوباره خیلی زود دعوامون میشه اصلا اینطوری نبودیم،میشه اگه راهکار دارین بگین چشم باطل کنم دوباره محبت شوهرم برگرده قرآن ذکر میخونم فایده نداشته😔 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم زخم مثل دعا باطل کردنی نیست ، نمیشه بعدش کاری کرد فقط قبلش

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

دیگه من بعد از این استوریا نزار

واقعا نمیفهمم مفهوم استوری هدایا، تبریک تولد ب بچه نمیدونم از این جور چیزا

استغفار کن اسپند دود بده

برا هرکسی ک دلش بابت استوریت شکسته هر لحظه دعا کن تا اون تاریکی از زندگیت بره

۴قل هم بخون

آره درست میگی اشتباه کردم ولی قصدم سوزوندن دل کسی نبود

میدونم عزیزم

ولی ناخواسته شاید دلی شکسته باشه

البته اون دل هم نباید واسه هرچی بشکنه اونم تقصیر خودشه

ولی تو کار درست رو اتجام بده از اینحور چیزا نزار

[QUOTE=341403182]میدونم عزیزم ولی ناخواسته شاید دلی شکسته باشه البته اون دل هم نباید واسه هرچی بشکنه اونم تقصیر خود ...[/QU

باشه عزیزم ممنون استغفار یکبارقبلاانجام دادم جواب گرفتم حتما ذکرش میگم