2777
2789

من درست کردم عالی میشه شوهر من با اینکه همیشه از همه چی ایراد میگیره و هیچوقت تعریف نمیکنه میگه یه کار تو دنیا بلد باشی پیتزا پختنه 

خمیر_پیتزا

آرد نان حدود 400 تا 450 گرم(3 لیوان از این مقدار حتما مصرف میشه و بقیه رو به تدریج به خورد خمیر میدیم)

تخم مرغ درشت 1 عدد

شیر ولرم 1 لیوان(250 میلی لیتر)

روغن مایع 6 قاشق غذاخوری

خمیر مایه فوری 1 قاشق غذاخوری

نمک 1 قاشق چایخوری

شکر 1 قاشق غذاخوری+یک قاشق چایخوری سر خالی

اول آرد را سه بار الک کنید.

تخم مرغ+روغن مایع+یک قاشق شکر+یک قاشق چایخوری نمک را در کاسه ریخته و خوب بهم بزنید تا یکدست شوند.

در ظرفی شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شیر ولرم شود...دمای شیر باید به صورتی باشد که انگشت را نسوزاند و فقط ولرم باشه(دمای مطلوب برای عمل آمدن خمیر مایه،دمایی نزدیک به دمای طبیعی بدن است بنابراین در حدی که انگشت را در شیر بزنید و احساس گرما بکنید کافیست،اگر شیر داغ باشد باعث از بین رفتن خمیر مایه و ایجاد بوی ترشی در نان شده و بافت نان خراب میشود)

خمیر مایه + یک قاشق چایخوری شکر+شیر ولرم را درلیوان بریزید و روی لیوان را بپوشانید و حدود 5 تا 7دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل بیاید(خمیر مایه عمل آمده کف میکند و حباب روی شیر ایجاد میکند

👈خمیر مایه را بعد از باز کردن در کیسه فریز قرار دهید و در اون رو گره بزنید و در یخچال نگهداری کنید.

حالا خمیر مایه عمل آمده را داخل مخلوط تخم مرغی بریزید و بلافاصله دو قاشق آرد اضافه کنید

3 لیوان اولیه آرد رو کم کم اضافه و حتما با قاشق چوبی مخلوط کنید.
بعد از اینکه سه لیوان آرد را کم کم اضافه و با قاشق چوبی خمیر را هم زدیم،خمیر کم کم شروع به غلیظ شدن میکنه ولی هنوز قابل ورز دادن نیست،بنابراین کم کم آرد اضافه و دوباره هم میزنیم تا جایی که خمیر جمع شده و بتوانیم خمیر را ورز دهیم خمیر را یکی دو ساعت من میزارم در دمای اتاق بمونه بعدش تو سینی فر را چرب میکنیم  من میذارم توستر و پهنش میکنیم و پنیر میریزم مواد و در اخر هم پنیر

راستش میتزا نه ولی پیتزا اره

همونی که دستورش تو نت هست ....به نظرم اول بزار خنیر یکم پخته شه بعد برگردون روش مواد بریز بزار مجدد.

معمولا یکم نرم میشه مثل بیرون ترد  نیست

ولی سیر میکنه 

مثل اخرین روز شهریوره همه ترسم اینه بره بگذره دلم بانگاهش گلاویز شد چشاشو یه ان بست پاییز شد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من درست کردم عالی میشه شوهر من با اینکه همیشه از همه چی ایراد میگیره و هیچوقت تعریف نمیکنه میگه یه ک ...

مرسی عزیزم ،میگم اول بزارم یه دور نیم مز شه خمیر بعد مواد رو بریزم روش؟

راستش میتزا نه ولی پیتزا اره همونی که دستورش تو نت هست ....به نظرم اول بزار خنیر یکم پخته شه بعد بر ...

ای بابا میتزا میخواستم 😁

دستت دردنکنه آره فکر کنم اول باید خمیرش بپزه کمی ،چون نونای آماده بیرون کمی پخته شدن ،ولی بانون آماده ها درست میکنم کاملا برشته میشن ،خیلی خوشمزه تر از بیرونیا میشه 

راستش میتزا نه ولی پیتزا اره همونی که دستورش تو نت هست ....به نظرم اول بزار خنیر یکم پخته شه بعد بر ...

خنیر،🫤😅

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

وقتی خدا میخواد ضایعت کنه

🤦😂😂😂

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد