من درست کردم عالی میشه شوهر من با اینکه همیشه از همه چی ایراد میگیره و هیچوقت تعریف نمیکنه میگه یه کار تو دنیا بلد باشی پیتزا پختنه
خمیر_پیتزا
آرد نان حدود 400 تا 450 گرم(3 لیوان از این مقدار حتما مصرف میشه و بقیه رو به تدریج به خورد خمیر میدیم)
تخم مرغ درشت 1 عدد
شیر ولرم 1 لیوان(250 میلی لیتر)
روغن مایع 6 قاشق غذاخوری
خمیر مایه فوری 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
شکر 1 قاشق غذاخوری+یک قاشق چایخوری سر خالی
اول آرد را سه بار الک کنید.
تخم مرغ+روغن مایع+یک قاشق شکر+یک قاشق چایخوری نمک را در کاسه ریخته و خوب بهم بزنید تا یکدست شوند.
در ظرفی شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شیر ولرم شود...دمای شیر باید به صورتی باشد که انگشت را نسوزاند و فقط ولرم باشه(دمای مطلوب برای عمل آمدن خمیر مایه،دمایی نزدیک به دمای طبیعی بدن است بنابراین در حدی که انگشت را در شیر بزنید و احساس گرما بکنید کافیست،اگر شیر داغ باشد باعث از بین رفتن خمیر مایه و ایجاد بوی ترشی در نان شده و بافت نان خراب میشود)
خمیر مایه + یک قاشق چایخوری شکر+شیر ولرم را درلیوان بریزید و روی لیوان را بپوشانید و حدود 5 تا 7دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل بیاید(خمیر مایه عمل آمده کف میکند و حباب روی شیر ایجاد میکند
👈خمیر مایه را بعد از باز کردن در کیسه فریز قرار دهید و در اون رو گره بزنید و در یخچال نگهداری کنید.
حالا خمیر مایه عمل آمده را داخل مخلوط تخم مرغی بریزید و بلافاصله دو قاشق آرد اضافه کنید
3 لیوان اولیه آرد رو کم کم اضافه و حتما با قاشق چوبی مخلوط کنید.
بعد از اینکه سه لیوان آرد را کم کم اضافه و با قاشق چوبی خمیر را هم زدیم،خمیر کم کم شروع به غلیظ شدن میکنه ولی هنوز قابل ورز دادن نیست،بنابراین کم کم آرد اضافه و دوباره هم میزنیم تا جایی که خمیر جمع شده و بتوانیم خمیر را ورز دهیم خمیر را یکی دو ساعت من میزارم در دمای اتاق بمونه بعدش تو سینی فر را چرب میکنیم من میذارم توستر و پهنش میکنیم و پنیر میریزم مواد و در اخر هم پنیر