2777
2789

چه سونویی ضرورت داره ک‌انجام بدم؟سونوگرافی سه بعدی لازمه؟

قسم ب روزیکه دلت را میشکنند و جز خدایت مرهمی نخواهی یافت....

نه لازم نیست ، ۳۰ هفته یکبار برای بررسی های قبل از زایمانی 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چ چیزایی بررسی میشه

سفالیک و بریچ ، رشد بچه همین

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
ممنون ک جواب دادی عزیزم

من ان تی و تشکیل قلب نمیرم در عوض ۱۵ هفته انومالی اسکن میرم و ۳۰ هفته بررسی های زایمانی حسابی یاد گرفتم چیکار کنم

من ان تی و تشکیل قلب نمیرم در عوض ۱۵ هفته انومالی اسکن میرم و ۳۰ هفته بررسی های زایمانی حسابی یاد گر ...

حقیقتش من بچه ی اولمه و انقدر همه رو استرس داشتم جلوجلو میرفتم یسریاشو دوبار دوبار میرفتم😂😂

حقیقتش من بچه ی اولمه و انقدر همه رو استرس داشتم جلوجلو میرفتم یسریاشو دوبار دوبار میرفتم😂😂

یا خدا  بله بچه اول آدم نا وارده 

من ان تی و تشکیل قلب نمیرم در عوض ۱۵ هفته انومالی اسکن میرم و ۳۰ هفته بررسی های زایمانی حسابی یاد گر ...

تشکیل قلب ک خیلی مهمه چطوری تا۱۵هفته صبر کردید من تا۸هفته ام شد رفتم سونوی تشکیل قلب از استرس زیاد کاملا بی جون شده بودم،البته من بارداریم یکمی هم پر خطر بود بخاطر لکه بینی هایی ک از هفته ی۸شروع شد و سرویکس کوتاه و....

تشکیل قلب ک خیلی مهمه چطوری تا۱۵هفته صبر کردید من تا۸هفته ام شد رفتم سونوی تشکیل قلب از استرس زیاد ک ...

بارداری چهارممه و میدونستم اگر تشکیل قلب نباشه چه علائمی داره

بارداری چهارممه و میدونستم اگر تشکیل قلب نباشه چه علائمی داره

خدا نگهداره بچه هاتو،دعاکنید منم بچه مو سالم بغل بگیرم

خدا نگهداره بچه هاتو،دعاکنید منم بچه مو سالم بغل بگیرم

ان شاالله به سلامتی و عافیت