2777
2789

سلام 

خانوما من لباس با شال و با کوت پروفم بوده

بعد این آقا پیام داد ک اگر باهام دوست نشی عکست پخش میکنم 

منم گفتم اگر چنین کاری کنی شکایت میکنم ازت 

فقط از پیام هاش اسکرین گرفتم و یه جا گفتم قبوله شماره بده برام شماره داد شمارش دارم 

به نظرتون از الان برم ازش شکایت کنم یا نه 

استرس خیلی زیادی دارم 

ولی اون عکس لخت نبوده 

چی کار کنم به نظر شما ، کمکم کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه تفکرات مال هزار سال پیشی اخه الان همه جا پر عکسه

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋   /(^o^)\    این👇🏻👇🏻 امضارو نگه داشتم که به همه بگم من تو این حال بودم 🌱💙نامزد من شفا گرفته🧿🙏🏻🌹 این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋

با پلیس فتا میتونی اقدام کنی خیلی زود به نتیجه میرسی نگران نباش اقدام کن

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭

پیام بده بهش چت نکن

پیامک بعد اسکرین بگیر از تهدیداش

بعد بهش بگو من تمام حرفاتو شات گرفتم تو عکمسو پخش کن ببین چحوری بیچاره ات میکنم

تلفنی بگو صداشم ضبط کن

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚