2789
عنوان

پسر دو سالم اندازه یکساله هاس حتی ریزتر دارم داغون میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 65 بازدید | 32 پست
اخه نمیخوام قد کوتاه بمونه 

قد کوتاه نیست نرماله

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دکترش آقای مقدادی هست و گفتن یه دوره ۶ ماهه مکمل بدم اگ رشدش خوب نبود ببرم ازمایش و اینا 

خسته نباشه. دوسالگی هر بچه ای باید آزمایش خون بده و چکاپ بشه برو دکتر بگو برات ازمایش بنویسه. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
خسته نباشه. دوسالگی هر بچه ای باید آزمایش خون بده و چکاپ بشه برو دکتر بگو برات ازمایش بنویسه. 

آزمایش چکاپ سالانه بچه خیلی مهمه

من تو آزمایش یک سالگی بچه ام متوجه کمخونیش شدم با اینکه مرتب قطره آهن هم میدادم

تو آزمایش چکاپ سه سالگیش هم متوجه کمبود ویتامین دی و کمکاری خفیف تیرویید

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

میبرمش حتما برا ازمایش 

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤
پس به حرفش گوش کن،،صبوری کنن ببین چی میشه

بنظرررر من ششششش ماە زمان زیادیە،اینهمە صبر نکن،از الان ببر آزمایش,هزینە زودتر و بیشتر بکن کە بفهمی چرا رشد نمیکنە اصلا!!! یە نصفە سالو منتظر بمونی شاید اصلا تغییر نکرد،درستە فقط شش ماهە،اما واسە یە کودک زمان زیادیە برای رشد و‌میتونە کلی رشد کنە 

بنظرررر من ششششش ماە زمان زیادیە،اینهمە صبر نکن،از الان ببر آزمایش,هزینە زودتر و بیشتر بکن کە بفهمی ...

درسته اینبار میبرمش پیش دکتر غدد

غصه ی تو رو دل صاحب مرده ی منم هست.چهارسالشه خیلی لاغر و کوچیکه ۳۲ هفته با وزن یکو دویست گرم به دنیا اومد دستاش عین ملخه بخدا دیگه میخام بمیرم.تفاوت من با شما اینه که من پول ندارم ببرمش دکتر و درمان یه سال پیش آزمایشش رو گرفتم اما هنوز پول ندارم ببرمش پیش دکترش بخدا یه ساله یه ملیون ندارم ببرمش 

منم یه زماانی نگران وزن دخترم بودم بعد کلی فکر تصمیم گرفتم روح روانش برام مهم تر از ظاهرش باشه.....البته که رسیدگی هم باید باشه حتما...ولی نه اونجور که گریه بکنم چرا لاغره و...

ازمایش رو حتما ت  این هفته هرطور شده ببر انجامش بده. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
آزمایش چکاپ سالانه بچه خیلی مهمه من تو آزمایش یک سالگی بچه ام متوجه کمخونیش شدم با اینکه مرتب قطره ...

دقیقا حتی سالی یکی دوبار پیپی و ادرار رو  داد ازمایش هم بد نیست

غصه ی تو رو دل صاحب مرده ی منم هست.چهارسالشه خیلی لاغر و کوچیکه ۳۲ هفته با وزن یکو دویست گرم به دنیا ...

عزیزم بخدا منم وضعیتم مثل شماست از صد تا چیز میزنم هر بار تا ببرم دکتر و مکمل بگیرم و اینا شوهرم تا ۱۱ بعضی اوقات کار میکنه که براش گوشت و ماهیچه و اینا بگیره دنبال یه راه درامد بگردین مثلا اگ ماشین دارین روزی دو ساعت اسنپ برین بچه های ما الان وقت طلایی رشدشونه 😔😔