2789

انرژی ندارم که بگم همه جوره بهش میرسم همه نوع غذا و میان و وعده و اینا تقریبا خوب میخوره ولی دریغ از یکم رشد بخدا حسرت به دلم مونده یکم وزن بگیره لپاش دربیاد بخدا خیلی داغونم الان که مینویسم نفسم درنمیاد از گریه دیگه واقعا کاری از دستم برنمیاد دکترم بردم فقط یه مکمل داده که اونو بدم قدش ۸۲ 

یه سری مکملا هست تو اینستا برا قد قیمتشم خیلی بالاست موندم بگیرم یا نه وضعیت مالیمونم زیاد خوب نیست 😭😭😭💔

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤

مکمل ها بچه هارو عصبی میکننا ، خودتو شوهرت چه جثه۸ای دارید ؟

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یوروویتال بهش بده 

یا پدیابست

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

مکمل ها بچه هارو عصبی میکننا ، خودتو شوهرت چه جثه۸ای دارید ؟

شوهرم خوبه متوسطه قد کوتاه نیست خودمم ۱۵۷ و خیلی ظریف خدا نکنه به من بره مثل من بشه😭😭😭

دکتر چی میگه،،زیرنظر متخصص باشه حتما،،،اینکه میخوره و رشد نداره طبیعی نیست،،باید آزمایش بدین چک کنید ...

دکترش آقای مقدادی هست و گفتن یه دوره ۶ ماهه مکمل بدم اگ رشدش خوب نبود ببرم ازمایش و اینا 

شوهرم خوبه متوسطه قد کوتاه نیست خودمم ۱۵۷ و خیلی ظریف خدا نکنه به من بره مثل من بشه😭😭😭

شوهرت دقیقا چنده

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
برا قده یا وزن؟

برای جفتش 

اشتهای بچه رو باز میکنه و تموم ویتامین هارو داره 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

فکر کنم ۱۷۷ اینا 

پس بچتون کاملا نرماله نگران نباشید