2777
2789
عنوان

از دو رو بودن خودم بدم میاد

49 بازدید | 17 پست

دگ خسته شدم 

هرجا به نفعمه چادر سر میکنم برا اینکه نشون بدم آدم خوبیم 

بخاطر موقعیت شغلیم مجبورم

گاهی بیرون رفتنی آرایش مانتو کوتاه همش ترس ک کسی نبینه

امروز همکارم دید تو خیابون 

من دوست دارم ناخون و مژه بکارم تیپ بزنم

موهام بیرون باشه 

حجابو دوست ندارممم 

از این دو شخصیتی بودن بدم میاد خسته شدم

منزجر کننده اس ببخشید 

فامیل ما تو اینستا دایم با چادر و پوشیده و ... 

اخیرا برادرش فوت شده با ی وضعی میگرده تو جمع های مردونه مات میمونی راستش از چششمون افتاد 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب سعی کن درست بشی.همینکه میدونی این رفتارا بده خودش امتیاز مثبته.ب این فکر کن دستت ی روز رو میشه واسه همه.اونوقت ب یه چشم دیگه نگات میکنن و این خیلی بده خیییلی...

ای که خوانده ای مرا  راه نشانم بده
منزجر کننده اس ببخشید  فامیل ما تو اینستا دایم با چادر و پوشیده و ...  اخیرا برادرش فوت ...

منم خسته شدم

نمیگم حجاب بده ولی من نمیتونم قبولش کنم

دوست دارم راحت بگردم 

چادر واقعا برام محدودیته

میدونم حست رو درک کنم سالها مادر مذهبی داشتم الان برای خودم زندگی میکنم و برام مهم نیست بقیه چی میگن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

منم خسته شدم نمیگم حجاب بده ولی من نمیتونم قبولش کنم دوست دارم راحت بگردم  چادر واقعا برام م ...

چی بگم حداقل بیرون مانتو کوتاه نپوس مانتوی معمولی بپوش ی چی میانه رو بگیر اگه نمیتونی چادرو بزار کنار 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

مقصر تو نیستی مقصر کسیه که مجبورت کرده اون پوشش رو انتخاب کنی 

از تنهایی رو اوردم به حجاب و ی سری دوستان 

فک مکردم خودمو باهاشون مشغول کنم حالم خوب میشه 

حس محدودیت حس زندانی دارم 

امروز ک همکارم منو دید فک مکردم بدترین کار دنیارو کردم حس حقارت داشتم

من از اینکه تظاهر میکنم حرفاشون بهم بر نمیخوره  از این که حرفاشون رفتارشون برام مهم نیست ناراحت نیستم)  

از این که تو اتاق واسه خودم خیال بافی میکنم 

از اینکه اجتماعی نیستم 

و اینکه مجبورم رفتار باکلاس و چی میدونم پر حرف یودن و اجتماعی و ارایش کنم و....  از  این چیزا که خودم برعکسشونم  

از اینکه خنده های بزور میزنم خستم خستم خستم خستم ـ

از همه چی خستم 

از روز و شب خستم از روز های تکراری خستم از اینکه نمیتونم رو پای خودم نیستم خستم 

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم