خورشید_خاانم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 2495 عنوان دعوای شوهرم سر شام 503 بازدید | 99 پست سلام دوستان خوبید من خیلی کم پیش میاد تاپبک این مدلی بزنم ولی جایی نداشتم حرف دلم بزنم منو همسرم گاهی اختلافاتی داریم هیچوقت هم قصد نداشته خودشو درست کنه من اگه بدی دارم سعی میکنم جبران کنم ولی اون همش حق به جانبه کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا 1403/03/13 | 23:25 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
panizche عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 4395 هروقت کامل گفتی لایکم کن خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه
خورشید_خاانم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 2495 من امروز ناهار کته گوجه خوشمزه درست کردم عادت ندارم غذای ساده بپزم امروز خیلی کار داشتم من هر روز ظهر برای یه بنده خدایی که واسه همسرمم کار میکنه ناهار میپزم امروز ظهر نبودش همسرمم به من نگفت واسه اون هم پخته بودم خیلی غذا اضاف اومد کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا
27limoo عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 2743 دوستان اگه عکس دوتا خانم تویه آلبوم گالری قسمت دوربین باشه یعنی با دوربین همین گوشی گرفته شده؟؟
خورشید_خاانم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 2495 ماهم غروب بلند شدیم شام بپزم دیدم خیلی از ناهار ظهر مونده گفتم یه شب هزتر شب نمیشه بجاش فردا ظهر و فردا شب ی چیز خوب میپزم شب ما شامو خاستیم بیاریم شوهرم فهمید گفت این گه بوده من بخورم کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا
قرمزی0خوشگله عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 1278 دوستان اگه عکس دوتا خانم تویه آلبوم گالری قسمت دوربین باشه یعنی با دوربین همین گوشی گرفته شده؟؟ بله
خورشید_خاانم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 2495 بخدا هروقت یخچالم پر باشه بهترین چیزا درست میکنم یه دو شب قبلش گوشت مرغ تموم شده بود سوسیس خوردیم یه شبم ناگت بعد گفتم ینی چی گه هست اضاف اومده فردام باید بپزم بریزم اونور؟ کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا
خورشید_خاانم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 2495 بخدا نمیدونم چکار کنم وایساد سر صدا کردن ک تو تنبلی یه غذا میخایی بپزی بهونه میاری تو بی عرضه ای زورت میاد شام بپزی شاید ماهی یه بار ناهار ظهر اضاف بیاد شام نپزم همون یه بار جنگ راه میندازه کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا
27limoo عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 2743 ماهم غروب بلند شدیم شام بپزم دیدم خیلی از ناهار ظهر مونده گفتم یه شب هزتر شب نمیشه بجاش فردا ظهر و ف ... من عاشق دمی گوجم ، خیلی خوشمزست که
sima6867 عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 1666 بخدا نمیدونم چکار کنم وایساد سر صدا کردن ک تو تنبلی یه غذا میخایی بپزی بهونه میاری تو بی عرضه ای زور ... خوب عزیزم توکه اخلاقشو میدونی بزار ظرف یکبار مصرف بده به کسی یابزار دم دربپز