2777
2789
عنوان

دعوای شوهرم سر شام

503 بازدید | 99 پست

سلام دوستان خوبید 

من خیلی کم پیش میاد تاپبک این مدلی بزنم ولی جایی نداشتم حرف دلم بزنم 

منو همسرم گاهی اختلافاتی داریم هیچوقت هم قصد نداشته خودشو درست کنه 

من اگه بدی دارم سعی میکنم جبران کنم ولی اون همش حق به جانبه 

کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امروز ناهار کته گوجه خوشمزه درست کردم عادت ندارم غذای ساده بپزم امروز خیلی کار داشتم 

من هر روز ظهر برای یه بنده خدایی که واسه همسرمم کار میکنه ناهار میپزم امروز ظهر نبودش همسرمم به من نگفت واسه اون هم پخته بودم خیلی غذا اضاف اومد

کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا                       

ماهم غروب بلند شدیم شام بپزم دیدم خیلی از ناهار ظهر مونده گفتم یه شب هزتر شب نمیشه بجاش فردا ظهر و فردا شب ی چیز خوب میپزم شب ما شامو خاستیم بیاریم شوهرم فهمید گفت این گه بوده من بخورم 

بخدا هروقت یخچالم پر باشه بهترین چیزا درست میکنم یه دو شب قبلش گوشت مرغ تموم شده بود سوسیس خوردیم یه شبم ناگت 

بعد گفتم ینی چی گه هست اضاف اومده فردام باید بپزم بریزم اونور؟

بخدا نمیدونم چکار کنم وایساد سر صدا کردن ک تو تنبلی یه غذا میخایی بپزی بهونه میاری تو بی عرضه ای زورت میاد شام بپزی 

شاید ماهی یه بار ناهار ظهر اضاف بیاد شام نپزم همون یه بار جنگ راه میندازه

بخدا نمیدونم چکار کنم وایساد سر صدا کردن ک تو تنبلی یه غذا میخایی بپزی بهونه میاری تو بی عرضه ای زور ...

خوب عزیزم توکه اخلاقشو میدونی بزار ظرف یکبار مصرف بده به کسی یابزار دم در

بپز