2777
2789
عنوان

اینکه وقتی ناراحتی کسیو نداشته باشی بهش زنگ بزنی....

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 26 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامان منم ی مدت بود ولی خداروشکر الان اینطوری نیس ولی میدونی چیه؟نمیتونم دردامو پیش مامانم بگم حالا ...

منم دردم پدر و مادرمن

جداییشون‌

بچگیم

تنها بودنم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

یه سوال پسرا وقتی میرن سربازی اونجا همه اطلاعاتشون و چک میکنن ؟ ینی میفهمن دوست دختر داره ؟ بعد کلا ...

نمیدونم 

مرخصی ساعتی میره زنگ میزنه حرف میزنیم

ویدئو کال میگیریم هر روز تقریبا

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

منم دردم پدر و مادرمن جداییشون‌ بچگیم تنها بودنم

دقیقا همینه جدایی اونم تو تایمی ک بیشترین نیاز رو ب مادرم داشتم

خیلی بده هاا خیلی اونم درحالی ک ذهنیتت از مامانت خراب شده باشه اما بازم دلت براش تنگ شه

날 이  해할 수 없다 고판단 하 지 마;!
اخهه😢 امیدوارم خوشبخت بشین♥️

قربونت برم عزیزم

دعا کن انتقالیش اوکی شه برگرده مازندران

دقیقا همینه جدایی اونم تو تایمی ک بیشترین نیاز رو ب مادرم داشتم خیلی بده هاا خیلی اونم درحالی ک ذهن ...

منم اینطوریم نسبت ب پدرم

خدانکنه♥️ چشم حتما♥️

🤍🤍

مامان منم ی مدت بود ولی خداروشکر الان اینطوری نیس ولی میدونی چیه؟نمیتونم دردامو پیش مامانم بگم حالا ...

مامانه من چندساله اینجوریه آبروواسم نزاشته هرجامیرم این میپرسه بامشکلت چیکارمیکنی اون یکی میپرسه مشکلت حل شدیه چیزیم گفتنی دوتامیزاره روش تحویل بابام میده به دروغ میگه من اون حرفاروبهش زدم

منم اینطوریم نسبت ب پدرم

چی بگم

دیگه نابود شدم اونموقعه خیلی بچه بودم و تو بچگی بزرگ شدم میدونی منظورمو؟

با اینکه بچه بودم اندازه ی بزرگترهام میفهمیدم همه چیرو

날 이  해할 수 없다 고판단 하 지 마;!
مامانه من چندساله اینجوریه آبروواسم نزاشته هرجامیرم این میپرسه بامشکلت چیکارمیکنی اون یکی میپرسه مشک ...

خدایا چی بگم واقعا

دیگه ب مامانت چیزی نگو وقتی میدونی اینکارم میکنه

날 이  해할 수 없다 고판단 하 지 마;!