2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما فرونیا رفتیم خیلی تمیز بود نزدیک میدون تقسیم هم هست دسترسیش به مترو هم خیلی خوبه 

من یه لیست از هتل های استانبول دارم که بر اساس رنکینگ تریپ ادوایزر درستش کردم اگر عجله نداری فردا میذارم ببین چون الان تو گوشیم نیست 

سعی کنیم زیباییها رو ببینیم 
ما فرونیا رفتیم خیلی تمیز بود نزدیک میدون تقسیم هم هست دسترسیش به مترو هم خیلی خوبه  من یه لیس ...

وای خیلی عالیه ممنون میشم. من بین گرین پارک و تایتانیک سیتی شک دارم البته اصن هیچکدومو نمیشناسم

Belle سابق

چقدر میخای هزینه کنی من دوماه یه بار استانبولم 

🌺🌺🌺🌺🌺🌺دنی مزون واردات مستقیم لباس ترک سیسمونی ، با قیمت های بسیار مناسب، جنس عااالی ترک تضمینی صد در صد کانال https://tlgrm.me/sismonistanbul  8 شماره تل گرام : 09147131382  . ارسال با پست و پیک داریم ... اینستا: danimezon2018
وای خیلی عالیه ممنون میشم. من بین گرین پارک و تایتانیک سیتی شک دارم البته اصن هیچکدومو نمیشناسم

باشه حتما میذارم برات 👍حالا الانم اگر بری تو سایت تریپ ادوازر و هتلایی که مد نظرته اسمشو تایپ کنی برات امکاناتشو رنکینگشو میاره عکس اتاقاش و داره یه قسمتی هم هست نظرات مسافرای هتل و عکسایی که مسافرا گذاشتن از هتل خیلی کمک میکنه به انتخاب 

سعی کنیم زیباییها رو ببینیم 

Trivago.com

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)