2777
2789
عنوان

تخمدان پلی کیستیک

81 بازدید | 2 پست

*🔺 توصیه‌های غذایی در درمان تنبلی تخمدان*

برای تنبلی تخمدان چه بخوریم؟!

درمان تنبلی تخمدان

🔹وزن خود را کاهش دهید.

کاهش وزن به میزان 5 تا 10 درصد می‌تواند منجر به بهبود شرایط شود.

🔹تعادل را در مصرف انواع مواد غذایی رعایت کنید.

🔹دریافت غذاهای کربوهیدراتی نظیر نان، برنج، ماکارونی و سیب‌زمینی را نسبت به قبل کمتر نمایید.

🔹دریافت غذاهای غنی از فیبر نظیر سبزیجات، میوه‌ها و حبوبات را افزایش دهید.

🔹میزان چربی دریافتی خود به خصوص چربی‌های اشباع را کاهش دهید.

🔹غذای خود را در وعده‌های بیشتر ولی در سهم‌های کوچک‌تر میل کنید این کار به کنترل قند خون شما کمک می‌کند.

🔹پروتئین نقش مهمی در ثبات قند خون دارد.

🔹در هر وعده غذایی یک منبع پروتئینی نظیر گوشت، ماهی، مرغ، لبنیات، تخم مرغ و یا آجیل بگنجانید.

🔹برای پیشگیری از بروز دیابت، سعی کنید هر هفته حداقل 150 دقیقه ورزش با شدت متوسط تا شدید داشته باشید.

🔹تا حد امکان غذاهای تازه مصرف کنید و از مصرف غذاهای نمک ‌سود شده، کنسروی و دودی خودداری نمایید.

🔹سبزی‌ها، میوه‌ها، حبوبات، غلات سبوس‌دار، ماهی و یا گوشت بدون چربی، آجیل و مغزها را در رژیم غذایی روزانه خود جای دهید

بانوان عزیز جهت انجام مشاوره آنلاین مامایی در حیطه ی بارداری و بیماریهای زنان و مراقبت از کودک و..... از طریق سایت mamaban.ir و عضویت در کانال واتساپ با ما در ارتباط باشید

عزیز درکنار رعایت وممنوعات باید درمان قطعی هم صورت بگیره .امضامو بخون

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

عزیز درکنار رعایت وممنوعات باید درمان قطعی هم صورت بگیره .امضامو بخون

بله.صرفا جهت اطلاع رسانی بود درمان دارویی لازم میباشد

بانوان عزیز جهت انجام مشاوره آنلاین مامایی در حیطه ی بارداری و بیماریهای زنان و مراقبت از کودک و..... از طریق سایت mamaban.ir و عضویت در کانال واتساپ با ما در ارتباط باشید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB