با هر کی که میرم تو رابطه هر چثدر که شرایطش عالی باشه بعد یه مدت بیکار میشه و بی پول میشه افسرده میشه
میترسم بعدها ازدواج کنم همین اتفاق بیوفته
جالب اینجاس ک مادرم همینطور بوده
دلیلش چیه
الان دقیقا اونجایم که سعدی میگه:« مرا دردیست اندر دل، که گر گویم زبان سوزد و گر پنهان کنم؛ ترسم که مغز استخوان سوزد»وقتى فهميدم آدمها فقط بر اساس سطح درك خودشون همه چيز رو ميبينن، از توضيح دادن براشون دست كشیدم🙌
بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان دقیقا اونجایم که سعدی میگه:« مرا دردیست اندر دل، که گر گویم زبان سوزد و گر پنهان کنم؛ ترسم که مغز استخوان سوزد»وقتى فهميدم آدمها فقط بر اساس سطح درك خودشون همه چيز رو ميبينن، از توضيح دادن براشون دست كشیدم🙌
ناراحت نشیا . متاسفانه بعضیا پا قدمشون بده ، یا به اصطلاح نحسه . مثلا ما هر کجا وار بشیم ، صا ...
اتفاقا پا قدمش خیلی خوبه
ولی تو این یه مورد خیلی دلم براش میسوزه
نمیشه کاریش کرد؟