2777
2789

خانوما گل این سوال من نیست و براکسی دارم میپرسم🌹

با هر کی که میرم تو رابطه هر چثدر که شرایطش عالی باشه بعد یه مدت بیکار میشه و بی پول میشه افسرده میشه

میترسم بعدها ازدواج کنم همین اتفاق بیوفته 

جالب اینجاس ک مادرم همینطور بوده

دلیلش چیه

الان دقیقا اونجایم که سعدی میگه:« مرا دردیست اندر دل، که گر گویم زبان سوزد و گر پنهان کنم؛ ترسم که مغز استخوان سوزد»‏‏‏وقتى فهميدم آدمها فقط بر اساس سطح درك خودشون همه چيز رو ميبينن، از توضيح دادن براشون دست كشیدم🙌

نحسیت حتما😂😂😂

نمیدونم والا

بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوخیای بی مورد نکنید

الان دقیقا اونجایم که سعدی میگه:« مرا دردیست اندر دل، که گر گویم زبان سوزد و گر پنهان کنم؛ ترسم که مغز استخوان سوزد»‏‏‏وقتى فهميدم آدمها فقط بر اساس سطح درك خودشون همه چيز رو ميبينن، از توضيح دادن براشون دست كشیدم🙌

ناراحت نشیا . متاسفانه بعضیا پا قدمشون بده ، یا به اصطلاح نحسه . 

مثلا ما هر کجا وار بشیم ، صاحب مغازه یه عالمه مشتری میریزع تو مغازه اش و......

ولی بابام کافیه از چیزی تعریف کنه ، به خاک سیاه میشینیم 

شب خوش

ناراحت نشیا . متاسفانه بعضیا پا قدمشون بده ، یا به اصطلاح نحسه .  مثلا ما هر کجا وار بشیم ، صا ...

اتفاقا پا قدمش خیلی خوبه

ولی تو این یه مورد خیلی دلم براش میسوزه

نمیشه کاریش کرد؟