2777
2789
عنوان

کیا بچه کلاس اولی دارن یا داشتن بیاید یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه کد رهگیری قولنامه باید ثبت کنم البته نمیدونم تا چه حد جدیه

خیلی جدیه این میره تو سامانه جامع وزارت خونه تو با یه اشنا توی اون محل صحبت کن یا مستاجر یا مالک از کد رهگیری قونامشون و مختصات جغرافیای اونا استفاده کن و ثبتش کن

بابا کد رهگیری چیه مگه. تو اگه خودت سردرنمیاری برو کافی نت بگو کد رهگیری میخوام بعد آدرس میدی و شماره تلفن و این چیزایی که میخاد بعد دیگه به مدرسه هم همون آدرس خونه فامیلتون رو بده

بابا کد رهگیری چیه مگه. تو اگه خودت سردرنمیاری برو کافی نت بگو کد رهگیری میخوام بعد آدرس میدی و شمار ...

عزیزم رو قولنامه رسمی یه کد رهگیری هست که اونو باید بزنم

وقتی قولنامه رسمی ندارم چیکار کنم

اون مسئله نیست فقط از ادرس اونا استفاده کنید بقیه کارا با مشخصات خودتون و بچتون برید جلو

بعد الان یه مشکلی هست 

اون فامیلمون که گفتم خودش صاحب خونه س 

مستاجر نیست که قولنامه داشته باشه 😞

عزیزم رو قولنامه رسمی یه کد رهگیری هست که اونو باید بزنم وقتی قولنامه رسمی ندارم چیکار کنم

میگی که آشنا دارین قولنامه مینویسه به همون آدرس فامیلت قولنامه بنویس توشم همین کد رهگیری که خودت گرفتی رو بنویس

بعد الان یه مشکلی هست  اون فامیلمون که گفتم خودش صاحب خونه س  مستاجر نیست که قولنامه داش ...

چه فرقی داره 

مالک یا مستاجر از ملک اونا میخوای استفاده کنی و ثبت کنی فقط شاخ فیل نمیخوای بشکنی

میگی که آشنا دارین قولنامه مینویسه به همون آدرس فامیلت قولنامه بنویس توشم همین کد رهگیری که خودت گرف ...

کدرهگیری رو وقتی میدن که قولنامه رسمی باشه فکر کنم

قولنامه رسمی هم دو سه میلیون خرجشه 

کدرهگیری رو وقتی میدن که قولنامه رسمی باشه فکر کنم قولنامه رسمی هم دو سه میلیون خرجشه 

من پارسال رفتم کافینت گفتم برای مدرسه دخترم کد رهگیری میخوام نه قولنامه ای ازم خواست نه چیزی فقط کارت ملی شوهرم . شماره موبایلش با آدرس خونمون

چه فرقی داره  مالک یا مستاجر از ملک اونا میخوای استفاده کنی و ثبت کنی فقط شاخ فیل نمیخوای بشکن ...

خب من چیکار کنم عزیزم

داخل برگه ثبت نام نوشته اگه مالکی باید عکس سند یا قبض بیاری که بنامت باشع

اگه هم مستاجری باید قولنامه رسمی بیاری 

😞

من پارسال رفتم کافینت گفتم برای مدرسه دخترم کد رهگیری میخوام نه قولنامه ای ازم خواست نه چیزی فقط کار ...

یعنی برای ثبت ادرس منزل کد رهگیری گرفتی برای قولنامه؟؟

شما مستاجری؟