تو دقیقا جایی قرار داری که من سه سال پیش بودم
منم مثل تو عاشق و شیفته ریاضی بودم و دیوانه وار ریاضی و دوست داشتم فکر نمیکنم علاقه تو به ریاضی به اندازه من باشه😂
تابستون نهم به دهم که همه استراحت میکنن نتایج آزمون نمونه دولتی اومد و من دیدم که رشته ریاضی نمونه دولتی قبول شدم اگر میخواستم تجربی بخونم باید میرفتم مدرسه شاهد
خلاصه با اکراه و از این مشاور به اون مشاور و به اصرار مادرم اسمم رو توی رشته تجربی نوشتم 😁 منم مثل تو از اصلا از فضای بیمارستان خوشم نمیومد و حتی توی انتخاب رشته کنکورم هم رشته های بیمارستانی رو بعد از فرهنگیان زدم
سال دهم و یازدهم ما کرونا بود 😅😂
کلا هیچی از درس نفهمیدیم
پایه ریاضیم به شدت ضعیف شد چون معلم بالا سرمون نبود
پایه شیمی و فیزیک ضعیف
خلاصه رسیدیم به پارسال که من کنکور دادم و همونی که میخواستم آموزش ابتدایی شهر خودمون قبول شدم که قبولیش خیلی هم آسون نیست 😁😄
اینا رو تعریف کردم که چی بگم؟
میخواستم بهت بگم ببین عزیزم ریاضی رشته تجربی به اندازه کافی دهن سرویس کن هست مطمئن باش تو عشقی که به ریاضی داری توی رشته تجربی هم ارضا میشه
اما رشته تجربی برای انتخاب رشته ایندت دستت خیلی خیلی بازه از رشته های سطح پایین بگیر تا دندون پزشکی و پزشکی
اگه صرفا حرفت علاقت به ریاضیاتی مطمئن باش رشته تجربی هم به اندازه خیلی کافی ریاضی داره ضمن اینکه کار آینده هم برات راحت تر پیدا میشه
اصلا اگر سر کار هم نخواستی بری یه آدم با معلومات میشی که از همه چیزی سر در میاره
از فارسی از عربی از زیست از بدن از اندام های مختلف از ریاضب از فیزیک