2777
2789
عنوان

میشع از چه طریق هایی معلم شد؟

220 بازدید | 15 پست

سلام خانوما اگه اطلاعات دارین میشه بگین💖🤍 ب جز اینکه از کنکور تربیت معلم بری دیگه چجوری میشه رفت چه شرایطی داره ؟💖

وقتی از ماه عکس میگیری نمیگی چه ماه زشته میگی (دوربین نمیتونه زیبایی های ماه رو ثبت کنه )

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راهی نداره فقط اونه

مگ‌تو مراکز تدریس کنی اموزشکاها

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

لیسانس میگیری مثلا علوم تربیتی که زیاد میگیرن  بعد استخدامی شرکت میکنی  خیلی راحت تره نس ...

مرسی عزیزم 🤍🤍

وقتی از ماه عکس میگیری نمیگی چه ماه زشته میگی (دوربین نمیتونه زیبایی های ماه رو ثبت کنه )

عزیزم رشته ی ازاد علوم تربیتی رو دانشگاه پیام نو میخونی بعد لیسانس میشی مربی پیش دبستانی اگه پارتی کلفت کارت جانبازی یا ایثارگری داشته باشه دوسه سال بعد استخدامت میکنن و میتونی هر سال ازمون استخدامی بدی قبول شدی ابتدایی درس میدی حالا اگه اینارم نداشته باشی چند سال پیش دبستانی میومونی تا یه موقع نیرو کم بود برت میدارن

عزیزم رشته ی ازاد علوم تربیتی رو دانشگاه پیام نو میخونی بعد لیسانس میشی مربی پیش دبستانی اگه پارتی ک ...

ممنونم💖💖

عزیزم اینکارو ک میگن و نکن  اگ سنت پایینه

من ۱۸ سالمه امسال برای تربیت معلم ثبت نام نکردم چون نداشتن الان حس میکنم علاقه داشتم کاش ثبت نام میکردم 🥲

من خودم معلمم بت توصیه میکنم از طریق ماده ی ۲۸ نری 

بخاطر اینکه اول باید بری پیام نور کلی پول بدی برای ثبت نام وبعد درس بخونی تا فوق لیسانس بگیری (با لیسانس اطلاعی ندارم ک بشه آزمون استخدامی شرکت کرد یانه)بعدش ک گرفتی باید تو ی ازمون سخت شرکت کنی ک همشون فوق لیسانسه های رشته های مختلف و همه دبیری میخوان و اگ قبولی آسون میبود همه صف می‌کشیدن تا بااین راه معلم شن....بعدش ک قبول بشی بعد رد شدن از هزار تا گزینش و صافی  میشی ماده ی ۲۸( یعتی حق و تدریس هستی و هر ماه حقوق نمیگیری بلکه هرچندماه بهت حقوقت رو واریز میکنن)ولی فک کنم بعد چندسال رسمی شی و ماهیانه میگیری

اگ زیر۲۲ هستی بنظرم کنکور بده برای فرهنگیان منطقی تره  ....ولی اگ نیستی همون ماده ی  ۲۸ رو برو اگ چیز بدی میبود اینقد متقاضی نداشت

من خودم معلمم بت توصیه میکنم از طریق ماده ی ۲۸ نری  بخاطر اینکه اول باید بری پیام نور کلی پول ...

ممنون عزیزم از توضیح کاملت💖💖💖🌺🌺

ممنون عزیزم از توضیح کاملت💖💖💖🌺🌺

هزیزم اگ رفتی دانشگاه ملی امسال ی روش دیگه هم وجود داره ک تازه امسال اضافه شده بجز ماده ی ۲۸ و کنکور فرهنگیان...میتونی هررشته ای ک دوست داری دانشگاه ملی بری بعد اگ جزو دانشجوهای برتر بشی میشی جزو فرهنگیان  همینطوری