2777
2789
عنوان

اگه یه درامد عالی میخوای بیا

92 بازدید | 33 پست

دوستان شاید شما هم داستان این ربات های تلگرام و شنیده باشین

من این هفته خیلی راجع بهش تحقیق کردم 

با سکه جمع کردن تپ سواپ و همستر تا چند وقت دیگه به یه درامد دلاری عالی میرسین 

فکر نکینس سرکاریه من تجربه خیلی ها که تو این زمینه بودن و خوندم به کل خانوادمم معرفیشون کردم 

تو تحقیقایی هم که انجام دادم فهمیدم همستر از ارزش بیشتری برخورداره 

پس تا وقت هست برید نصبش کنین و سکه جمع کنین

اگه خواستین میتونم لینک ربات شو تو تلگرام براتون بفرستم 

منم خودم یکی از خانمای نی نی سایت راهنماییم کرد 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤

قیمت هر ی میلیون سکه رو میدونین حدودی چن میلیون تومن میشه؟

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

دقیق نه هنوز چون ارزش گذاری نشده

ولی کانالشو دارم بخوای میتونم برات بفرستم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احتمالا هر یه میلیون سکه حدود یه دلار بشه

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

خب چه جوریه روشش

عزیزم ربات و تو تلگرامت باز میکنی روزانه روش ضربه میزنی و سکه جمع میکنی 

اخر این ماه هرچقدر سکه جمع کردی لیست میشه به ازاش بهت دلار میدن و تو وصلش میکنی به یه صرافی اونا ازت میخرن به کارتت به تومان میزنن

خیلی ها بودن از نزدیکانم که تا ۱۵ میلیون کار کردن

احتمالا هر یه میلیون سکه حدود یه دلار بشه

وا😐این همه بکشیم خودمونو واسه ۶۰ هزار تومن

تازه ب پول بی ارزش ایران

من دیدم نوشته بود قیمت هر سواپ ۰/۰۰۴۷ هر همستر ۰/۰۰۲۴ چجوری اینو میگین

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

عزیزم ربات و تو تلگرامت باز میکنی روزانه روش ضربه میزنی و سکه جمع میکنی  اخر این ماه هرچقدر سک ...

سلام عزیزم .. من‌این همستر رو تازه استارت زدم

.. نگاش کن ببین درسته و بهمم بگو لازمه کسیو دعوت کنم یان فقط سکه جمع کنم