2777
2789
عنوان

کسب درآمد همستر

417 بازدید | 26 پست

کسایی که هنوز وارد نشدن میشه با لینک من وارد بشین کارتم باز بشه لطفا؟🩵✨🥲

لینکم توی امضام هست همون کپی کنید تو تلگرام روش بزنید .

اگر قبلاً وارد شدین وکمکی لازم داشتیدهمینجا بگید کمک کنم 

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    

بازیه ک میگین چیه چطوریه اصلا چطوری باید بفروشیم ب کی باید بفروشیم دوستم برام داده ولی من از عاقبتش میترسم مثل همون نهنگ آبی یا مومو و اینا بعدا گندش در بیار

آخه مگه میشه تو هی بزنی رو صفحه گوشی بهت الکی پول بدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه نفر احتیاج دارم ولی فکر کنم همه دارن 😄 من اخرین نفر بودم همستر زدم 🤣

من دو نفر😂🥲من فقط کسی رو نداشتم اد بزنم از اولم از این راه استفاده نکردم😂🥲🩵

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    
من همش میترسم الکی باشه و هک مک باشه چنتا لینکم گرفتم جرات نکردم فعلا وارد لینک شم

نه عزیزم نگران نباش،🩵

من همش میترسم الکی باشه و هک مک باشه چنتا لینکم گرفتم جرات نکردم فعلا وارد لینک شم

رباتش و کانالش تیک آبی داره و جدی و واقعیه 

اخبارش تو همه دنیا هست و کلی آدم از همه دنیا منتظرشن عزیزم 

اره با اطرافیان رودربایستی دارم 😅

من اصلا اطرافیان نمیدونن چند سالمه 😂😂😂اینقدر به هم اهمیت می‌دیم 

بازیه ک میگین چیه چطوریه اصلا چطوری باید بفروشیم ب کی باید بفروشیم دوستم برام داده ولی من از عاقبتش ...

نه عزیزم نگران نباش تاپیک قبلمو بخون

ممنون میشم با لینک من بری کارتم باز بشه

بازیه ک میگین چیه چطوریه اصلا چطوری باید بفروشیم ب کی باید بفروشیم دوستم برام داده ولی من از عاقبتش ...

داستانش مفصله نمیشه تایپ کرد 

ولی این یه سیاست سرمایه گذاریه 

ببین این چند روز چقدر ازش حرف میزنن چقدر تبلیغ شده 

بخاطر اینکه مردم کل دنیا بشناسنشون هزینه تبلیغ رو بین مردم اینجوری پخش میکنه این سرمایه گذار 

خیالت زاحت باشه حتی اگر پولش کم باشه ولی کلاهبرداری نیست 

عزیزم بهم آموزش میدی چطوری وارد شم

آره عزیزم لینک امضامو کپی کن تو تلگرام روش بزن