2777
2789
عنوان

چجوری هم میرید سر کار هم دانشگاه

47 بازدید | 17 پست

سلام منم مثل خیلیای دیگه حامی مالی ندارم و مجبورم هم برم سرکار هم دانشگاه اما اینطوری وقتم خیلی پره مثلا همیشه خستم دیگه باشگاه نمیتونم برم دیگه مهمونی نمیتونم برم دیگه سفر نمیتونم برم و.....

۱قزعا برای رسیدن به خواسته هات باید از تفریحات بزنی! 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱قزعا برای رسیدن به خواسته هات باید از تفریحات بزنی! 

نه دیگه اینجوری کل زندگیم میشه کار و درس و تمام دیوونه میشم کاش منم مثل خیلیای دیگه یه پدر درست و حسابی داشتم عمرم حروم شد

با سود خیلی خیلی کم شال پفکی دارم چون هنوز پیج نزدم اول کارم هست ممنون تون میشم حمایت کنید دونه ای ۵۸ میدم همین بقیه جاها بیشتره یکی بیشتر بخواید دونه ای فقططط ۵۰ رنگ بندی قشنگ

روسری مشکی ساتن ۱۲۰ با اجازه استار 

توی چنین شرایط پر مشغله ای ضروریه که زندگی با برنامه ریزی دقیق پیش بره

اینجوری حتی شاید بشه به فعالیتای دیگه هم رسید

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
چطور؟ میشه توضیح بدید نوشتید از وقتی ارشد رفتید  کار نکردید

نمیرسم آخه

مثلا ترم اول ریاضیات پیشرفته داشتم،تا یه ماه داشتم فیلمای آموزشی ریاضی مهندسی کارشناسیو میدیدم تو اوقات بیکاری که خودمو تقویت کنم که فقط نیفتم،و واقعا این درس کابوسه(ریاضی مهندسی کارشناسی که پیش زمینه ریاضی ارشده رو یادم رفته بود)

بعد در کنار اون دو تا درس دیگم داشتم هر کدوم کلی تکلیف و کوییز و....

بعد خرده فرمایشای استادا و کار کشیدنا و سخت گیریای شدیدشون کل روز آدمو میگیره

کلا نمیشه کار بیرون کرد،حتی خود استاد راهنمام بفهمه شاغلی قاطی می کنه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
نمیرسم آخه مثلا ترم اول ریاضیات پیشرفته داشتم،تا یه ماه داشتم فیلمای آموزشی ریاضی مهندسی کارشناسیو ...

درسته

انشاالله موفق باشید 

یکی از کاربرا گفت دوران ارشد فقط یک روز 

در هفته کلاس داری ،میتونی کار کنی

رو این حساب ازتون پرسیدم

درسته انشاالله موفق باشید  یکی از کاربرا گفت دوران ارشد فقط یک روز  در هفته کلاس داری ، ...

متشکرم

ببینین آخه بستگی به نوع دانشگاه و اساتید و رشتتون و توقعتون از درس خوندن داره

مثلا تو دانشگاه ما کلاسا جوریه که میشه دو روز تو هفته

استادا هم کار سنگین میخوان و نظرشون اینه که دانشجوی تحصیلات تکمیلی تمام وقتشو باید بذاره رو درس

و شاید باورتون نشه،من تو دانشگاه حتی نمیگم متاهلم.چون یه سری استادا براشون خوشایند نیس شما مشغولیتی غیر درس داشته باشی و بعدا اگه یه جایی کم کاری کنی به خاطر همین مسئله بهت تیکه میندازن.

اما یه سری دوستام که دانشگاه آزاد یا غیرانتفاعین کلاساشون یه روز تو هفته اس و سرکارم میرن و فشاری بهشون نمیاد.استاداشونم اصلا آزار ندارن و خیلی هم درک می کنن که تو سن ماها طبیعیه افراد به جز درس دغدغه های دیگه هم داشته باشن.

متشکرم ببینین آخه بستگی به نوع دانشگاه و اساتید و رشتتون و توقعتون از درس خوندن داره مثلا تو دانشگ ...

زنده باشی گل

بخاطر متاهل بودنم تیکه بهتون میندازن؟😳

عجب

والا چی بگم

جسارتا رشتتون چیه؟

کدوم دانشگاه هستید؟

زنده باشی گل بخاطر متاهل بودنم تیکه بهتون میندازن؟😳 عجب والا چی بگم جسارتا رشتتون چیه؟ کدوم دا ...

نه که تیکه بد بندازن

انگار جدیت نگیرن و فک کنن لولت پایینه

واسه من که پیش نیومده راستش،ولی چون از بقیه شنیدم خودمم رعایت کردم چون من حساسم 

البته همه استادام اینجوری نیستن،ولی به هرحال....

مثلا یکی از استادا بود،یه دختره که متاهل بود رفته بود پیشش چون نمرش تو یکی از امتحانا جالب نشده بود و میخواس استاد ارفاق کنه(در حالی که نمره واقعا ربطی به تاهل و تجرد نداره)

بعد استاده کلی مسخره طور باهاش رفتار کرده بود که آره،وقتی ازدواج می کنین همین میشه،آدم تا ته دکترا باید بی خیال این چیزا بشه،بری انصراف بدی سنگین تری،اصن درس نخون برو به زندگیت برس،دانشجو فقط باید زندگیش درس باشه....

و تازه نگم از این که چطوری توقع دارن غلام حلقه به گوششون باشی و...

من خودم دانشجوی ارشد مکانیک گرایش طراحی ام

امیرکبیر

نمیگم پشیمونما،من دانشگامو دوس دارم،منظورم اینه ارشد نمیشه تو همه دانشگاها شرایط کار و اشتغال و... داشت.اگه میخواین کارتونو داشته باشین در کنار درس آزاد یا غیرانتفاعیا یا سراسریای خیلی آسون گیر بهترن.