2777
2789
عنوان

با دوقلوهام پاره شدم

949 بازدید | 53 پست

اول اینکه خودم بعد ۶سال حامله شدم و میدونم چقدر باارزشن.

ولی الان ک نزدیک ۵ماهشونه من تا حالا یه خواب و خوراک درست نداشتم.

اول کولیک مزخرف بعد الانم رفلاکس شدید مزخرف تر از اون

پسرم تا ۸ صبح بیدار بود از دیشب

دخترم ک شب خواب بود از ۷/۵ صبح سرحال بیدار شد

مامانم مرتب میاد پیشم ولی وقتی دوتاشون باهم بیدار میشن و گریه میکنن نمیشه من استرااحت کنم

شوهرمم کمک میکنه ولی دوتاییمون داریم بچه نگه میداریم‌همزمان

پول پرستارم ندارم

یه ماه ديگه هم باید برم بیمارستان هیکل سگ استادهای میمونمو تحمل کنم کشیک های بیمارستانو کجای دلم بزارم وقتی تا صبح بخاطر رفلاکسشون بچه های طفلیم ب عذابن

ناشکری نیست خستگیه

خواهشا نگید من عاشق دوقلوام چون حس میکنم عقلتون رو اجاره دادید

و اینکه میدونم نازایی سختتره خودم گذروندم ولی توان ندارم خیلیییی لاغر شدم چشمام خشک شده از بس نخوابیدم

لعنت ب رفلاکس ک خود بچه هامم ب عذابن

تا صبح جیغ میکشن طوری ک میگی دور از جونشون الان از دست میرن

دکترم بردم تاثیری نداره

خیلی ناامیدم بریدم

دیشب دکتر آشغال میگفت بچه هایی ک کولیک سختی دارن بعدش رفلاکس شدیدم دارن در اینده بیش فعال میشن

نشستم کلی برای این حرفشم گریه کردم

اخه خواهر خودمن بیش فعاله الان ۱۶ سالشه خوب نشده همش گریه میکنه ميگه میخام مثل بقیه عادی باشم نمیخام مدرسه برم همه بهم میگن چرا انقدر حرف میزنی چرا یجوری هستی

یه چیزی بگین حالم بهتر شه

هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه ی هیچ... 

مامان ناز این دوره میگذره 

یه روزی میاد به همین چیزا فکر میکنی و لبخند میزنی! 

پس غصه نخور💙

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرمنم هم کولیک داشت هم رفلاکس ولی اصلا بیش فعال نیست.

فکر خودتو درگیر نکن

انشالله دوقلوهات زودی بزرگ میشن 

میدونم دوقلو خیلی سخته خواهرشوهرم داره

درکت میکنم من خودم یه دونه دارم الان ۶ سالشه نوزادیش واقعا پدرمون دراومد

عزیزن نگران نباش یکم دیگه تحمل کن 

بعد بزارشون مهدکودک 

از طرفی هم میتونی همین الان یکی شون رو بزاری پیش مامانت اون یکی رو پیش مادر شوهرت 

اینجوری هم خودت خستگی در میره هم همسرت 

بعدم یه مسافرت ۲ .۳ روزه برو 

بوس رو پیشونیت

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 

تاپیکای اول منو‌ببین بچه من کولیک فوق شدید داشت دقیقا حالتومیفهمم الان ماشالله بزرگ شده و بیش فعال نیست نگران نباش واسه چیزی که اتفاق نیفتاده

میگذره این‌روزا صبور باش عزیزم 

درکت میکنم عزیزم

من یه بچه ی رفلاکسی داشتم فکر کردن بهشم عذابم میده

غذای کمکی میدی بهشون؟. دختر من با غذای کمکی خوب شد

هرچی سخت بگیری سخت تر میگذره

یه این فکر کن که همه ی اینا میگذره و تا چند ماه دیگه بچه هات بزرگ میشن🤩

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

ای جااانم مامان خانوم زیبا❤️🌱

یخورده بیشتر صبوری کن.... وقتی یذره از آب و گل درآن اونوقت خیالت راحت تر میشه، 💛✨

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

احتمالا به غذا که بیفتن و یکم بزرگتر بشن راه بیفتن خوابشون هم خوب میشه ،بله دوقلو واقعا سخته خدا کمکتون کنه

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!