2777
2789
عنوان

عکس موهام + راهکار بدین 💖

47 بازدید | 75 پست

خانوما خوبید من موهام یه ساله کوتاه نکردم دوست داشتم یه بار تو زندگیم موهام بلند بشع که اینقدر شدن فعلا 🌟میشه بگین چجوری موهاتون رو صاف میکنین؟به جز کراتین (شامپو یا ژل مو چی بزنم لخت بشع )

وقتی از ماه عکس میگیری نمیگی چه ماه زشته میگی (دوربین نمیتونه زیبایی های ماه رو ثبت کنه )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگه الانم ها💜

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

ما تا زیر باسنم بود 

کردمش اندازه مال تو 🥲 مث یگ پشیمون شدم ..

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

ماسک مو پنتن طلایی رنگ خودمم دارمش

خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...
اتو مو ولی همینجوری قشنگه مهم سالم بودنه

ممنون💖 یه اتو مو خریدم البته کوچیک بود یعنی بخاطر کوچیک بودنش خوب صاف نکرد ؟

وقتی از ماه عکس میگیری نمیگی چه ماه زشته میگی (دوربین نمیتونه زیبایی های ماه رو ثبت کنه )

اگ موهات کوتاه بوده و در عرض یکسال بلند شده خیلی رشد موهات خوبه👌 

درباره صاف کردن مو نظری ندارم،، ولی موهای شما همینجوری حالت دار خیلی خوشگله  

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

قشنگه الانم ها💜

مرسی عزیزم 💞 مشکل اینه موقعی که شال میندازم روش به نظر ژولیده میاد با اینکه صاف صاف میکنم ولی مدلش همینجوریه