2777
2789
عنوان

روم نمیشه به شوهرم بگم هر چی میخوام😤

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 36 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

23 حنا😬 اون که برا مامان بزرگاس

عه نمیدونستم گفتن اگ میخای تنوع بدی بزار 

میتونی یکار دیگه کنی ک ب موهات کمتر آسیب برسه هم تنوع بشه من خودم جلوی موهامو رنگ کردم 

برو یکم دکلره بگیر و رنگ پولش کمتر هم در میاد

.

من خودم بدتر از شمام چند ماه پیش کله پاچه هوس کرده بودم اخرم نتونستم بگم حتی تایپیکم زدم ولی کسی راه ...

نخریدی هنوز؟

خودت نمیتونی بری بیرون کمی بخری بخوری؟

قلبم درد گرفت برای خودمون

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!

منم امبره خوشم میاد، چقد میشه هزینش؟

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

این بنده خدا مشکلش چیز دیگس

هی میگید حنا بزار دکلره نزار

استارتر جان تو یه فرصت مناسب صحبت کن و نیازتو بگو

بگو دوست دارم برم فلان جا موهامو رنگ کنم و انقدر هزینش میشه اگه میشه برام جور کن

اگرم گفت از پولایی که بهت میدم بگو اون خیلی کمه و خرج کارای واجبم میشه

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسی موهات چقده پرپشته یا نه  اگه هزینه ش 6،7میلیون میشه ک زیاده ولی اگه دو تومن اینا میشه رو نمیخواد بگو دلم میخواااااااد بعد7سال

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞