2777
2789

تایپیک قبلی از همه پرسیدم بردمش دکتر گفتش لبسه هستش درمان نشه تبدیل به فیستول میشه 

نوزاد من فقط ۱/۵ماهشه 

من خیلی ناراحتم چیکار کنم نمیدونم 

دو تا شربت داد فقط گفت ۱۰ روز بخوره درست نشد بیارش دوباره

نکنه جراحی کنن 

شما برا نوزادتان اتفاق افتاده؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من یه چیز دمل مانندی داشت گفتن مشکوک به آبسه هستش 

چند روز پشت هم بعد هربار عوض کردن پوشک پنبه الکلی میزاشتم اول چرکی شد بعدم ناپدید

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈
پسر من یه چیز دمل مانندی داشت گفتن مشکوک به آبسه هستش  چند روز پشت هم بعد هربار عوض کردن پوشک ...

برا این قرمزه روش دست که میزنی انگاری یه نخود داخل پوستش هست 

چهار روزه فهمیدم 

سه روزه شربتهایی که دکتر داده بهش میدم 

فرقی نکرده زیاد 

برا نوزاد شما چند روز کشید درست بشه؟؟

ببین آبسه که هستند توی خیلیا اتفاق می‌افته یعنی ربطی به سن و سال و اینا نداره و اگر درمان هم نشه به فیستول ختم میشه ولی توی ۹۰ درصد مواقع هم اگر درمان هم بشه باز هم به فیستول تبدیل میشه و اینکه من یه بنده خدایی رو می‌شناختم بچه‌اش از سه ماهگی درگیر فیستول شد تا الان که ۲ سالشه سه بار جراحی کرده ولی متاسفانه خوب نشده هر دفعه خوب میشه دوباره برمی‌گرده امیدوارم که اصلاً برای فرزند شما اینجوری نباشه و سریع بهبود پیدا کنه ولی درمانشو حتماً جدی بگیرید و پیگیری کنید

برا این قرمزه روش دست که میزنی انگاری یه نخود داخل پوستش هست  چهار روزه فهمیدم  سه روزه ...

خوب اولش برای پسر منم همین مدلی بود 

اصلا نباید دستکاری کنید 

بعد از پنبه الکی سرش مشخص شد 

در کل تو ۱۰ روز رفت

خوب اولش برای پسر منم همین مدلی بود  اصلا نباید دستکاری کنید  بعد از پنبه الکی سرش مشخص ...

ببخشید زیاد سوال میپرسم نگرانم برا همین 

فقط یکبار اتفاق افتاد؟؟

دیگه نیومد

چقدر ازش میگذره؟؟

بببین واقعا نمی‌دونم ولی میگن اصلاً عمل دردناکی نیستش ولی مریضی که خیلی سخت قابل درمانه یعنی حتی جرا ...

ما هممون از اون ناحیه مشکل داریم 

داداشمم فیستول داشت برد لیزر کرد 

من خودم بواسیر دارم 

این بچه بیچاره هم ببین به چه دردی دچار شده 😭

ببخشید زیاد سوال میپرسم نگرانم برا همین  فقط یکبار اتفاق افتاد؟؟ دیگه نیومد چقدر ازش م ...

بله همون یکبار بود 

۱۰ سال پیش 

خواهش میکنم عزیزم منم یه مادرم درک میکنم.