2777
2789
عنوان

بارداری

12 بازدید | 15 پست

خانما من امروز تصمیم گرفتم یعنی شوهرم تو این تصمیم سهم داشته باهم گرفتیم که از مقعد رابطه داشته باشیم من ۱۶ پریودیمه امروز رابطه داشتیم یعنی سه روز قبل موعد چند قطره از اسپرم اطراف واژنم ریخت یعنی میشه گفت روش امکان بارداری وجود داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه پریودت منظمه نه باردار نمیشی چون الان تخمکی نیست.

تخمک ۱۴ روز مونده به پریود آزاد میشه و نهایت تا ۳ روز می مونه.

اگه ۳ روز دیگه پریودته نه باردار نمیشی، اگر همیشه منظمی.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)
اگه پریودت منظمه نه باردار نمیشی چون الان تخمکی نیست. تخمک ۱۴ روز مونده به پریود آزاد میشه و نهایت ...

اره سه روز دیگه پریودمه با همه اینا احتمال اینکه باردار بشم چند درصده؟

هیچگونه پیشگیری هم قبلش نداشتیم  نه کاندوم نه قرص

عزیزم ۳ روز قبل موعد حتی اگه رابطه کامل هم داشتید باردار نمیشدید

تخمک گزاری یه هفته بعد از اتمام پریودی هست و تا یه هفته بعد از تخمک‌گذاری هم امکان باروری هست

اما بعدش خیلی خیلی کم  و سه روز آخر باروری نداری

پزشک زنان برای اینکه رحم خشک نشه در جلوگیری بلند مدت گفت میتونید ۲_۳ روز آخر رابطه کامل داشته باشید و آبش بریزه داخل تا رحم رطوبتش رو از دست نده و من چندسال به همین روش عمل کردم و مشکلی نخوردم

پس نگران نباشید 

الهم عجل لولیک الفرج