2777
2789
عنوان

یادگیری رانندگی

29 بازدید | 29 پست

بچه ها من استرس دارم خیلی دوست دارم برم رانندگی یاد بگیرم ولی میترسم از پسش برنیام 

یکی دوبار پشت فرمون با همسرم نشستم خاموش نمیکنم ولی خیلی کنترل ندارم 

بنظرتون میتونم؟میخوام برم آموزشگاه ثبت نام کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو ثبت‌نام کن.منم اینطور فکر میکردم.میگفتم نکوبم به ماشینا.یه هفته پیشم قبول شدم شهری.شما هم نترس برو حتما ثبت نام کن

بلاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه آرامش است عاقبت اضطراب ها...🌱

به قول یه یارویی شکست اینکه شروع نکنی پس حتماا ثبت نام کن بدترین حالتش هم اینکه قبول نشی دیگه

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

برو حتمااااا میتونی 

چی از خانومای دیگه کم داری که پشت فرمون میشینن ؟؟؟؟

هیچی کممم نداری... 

برو یادبگیر و با خودت عشق ... رانندگی یه هنره

زن باید زرنگ و شجاع باشه ... تماااام.... 

سلام گلم 

برو ثبت نام کن .آموزش بدن بهت .قشنگ یاد میگیری 

لینهمه آدم راننده شون مادرزادی که راننده نبودن خواهر .شماهم یکی رو بقیه 

و یه نصیحت. از مربی یاد بگیری از صفر تا صد بهتره 

من از قبل داداشم بهم آموزش داده بود وقتی رفتم واسه آموزش عملی همش اطلاعات خودم و مربی رو قاطی میکردم 

اره عزیزم من خودم تو دوران کلاس هامم قبلش  اصلا پشت فرمون ننشسته بودم ولی انقدر کلاس های خوب بود که کلی پیشرف کردم ، خیالت راحت کلاسای اموزشگاه همه چیو یاد میده بعدم رانندگی تمرین میخواد قرار نیست سال اول حرفه ای بشی

سلام گلم   برو ثبت نام کن .آموزش بدن بهت .قشنگ یاد میگیری  لینهمه آدم راننده شون ما ...

همسر من اعصاب نداره بخواد یادبده یکی دودفعه با اصرار خودم نشستم اونم همه اش غر زده 

ینی هیچی بارم نیست😅