elen_na مدیر عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 1572 عنوان کدوم اسم لری؟ | مشاهده متن کامل بحث + 13 بازدید | 17 پست بچه ها میخوام اسمم رو عوض کنم اسم لری بذارم هُناس به معنی نفسسیدا به معنی برای مادر سایدا به معنی سایه مادرتیام به معنی چشمانملورا به معنی لر زادهویرایا به معنی یادها حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 1403/03/13 | 13:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوربه_سیاه_کوچولوو عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 3821 عه همشهری 😍😍 ای جانم عزیزم سلااام 😍😍😍 خوشبختم از آشناییت 🫂🌷💃💃 هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
دیوونه_سابق عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 4388 ای جانم عزیزم سلااام 😍😍😍 خوشبختم از آشناییت 🫂🌷💃💃 سلامممم همچنین نفسسس 🌿💕🦋🎈 من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈