2777
2789
عنوان

خانم های متاهل یه لحضه میایین

151 بازدید | 31 پست

۳ ماهه نامزد کردم نامزدم هیچ درکی نداره تو رابطه زناشویی ۸۰۰ هزار بار میگم رابطه از پشت نباشه انقدر التماس و اصرار میکنه خسته میشم مجبور میشم قبول کنم تو دوران پریودیم رابطه از پشت داریم انقدر که میگه میگه میگه حاضرم اون لحضا رو نحمل کنم ولی تمومش کنه هر چقدرم از عوارضس میفرستم تو اینستا پست براش یهو یه پستی میبینه که یکی داره تایید میکنه میگه نه خوبه یه مشکل دیگه ای که دارم اینه که اصلا راضی نمیشه از کاندوم استفاده کنه همش نق میزنه قهر میکنه میگه رابطه سطحیه کاندوم نمیخواد البته منی با بدنم برخورد نمیکنه ولی پیشآب و... هست و جدیدا جسابی سوزش دارم فکر کنم عفونت شدم بهش گفخم بازم انگار نه انگار اولش احساس همدردی میکنه ها ولی یهو انگار چشم و گوشش بسته میشه

من چیکار کتم اخه همش احساس میکنم حاملم بخصوص الان همش احساس میکنم من حاملم استرس دارم 😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونجا فقط برا ری دنه کاش بفهمین

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

وای چقدر از زنای ضعیف بدم میاد

هزارجور مریضی میگیری اونم ولت میکنه

نکنننننننننننننن

هیچ بنی بشری ارزش نداره سلامتیتو بخاطرش از دست بدی

ا

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی ◉⁠‿⁠◉⁩

اذیت کردن زن باشه حرامه 

مردا فکر میکنن زنا از پشت لذت میبرن نمیدونن که خیلی اذیت میشن.

محکم وایسا بگو بمیرم دیگه نمیدم. نمیخوای خدافظ

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

بگو بی اخیتاری مدفوع گرفتم یکم‌خودتو‌مریض نشون بده حالتو بد کن باهاش بدرفتار کن بگو تقصیر توعه

یعنی واقعا زمان پریود نمیتونه‌خودشو‌ نگه داره باید حتما اذیتت کنه؟باردار باشی چی؟یهو میبینی دکتر یه ماه هایی و ممنوع میکنه بع دلایلی اون موقع میخواد چیکار کنه