2777
2789
عنوان

یه سوال!

7 بازدید | 6 پست

شماها توی اینستاگرمم مردای رندوم بهتون ریکوئست میدن همینجوری مثل اینجا شلوغ بازی درمیارید و استوری میکنید و اینا؟

ودف:/

کاش بفهمم این حجم از حساسیتتون سر چیه. اینجا که همه ناشناسیم...

رئیس ستاد مبارزه با نامادری های بدجنس، عروس های سلیطه و خواهرشوهرای خرده شیشه داره🥸

وااا؟

اینچا سایت زنونه است

یاد حداقل اگه اقایون میان درخواست ندن

خیلی فرق داره

یکم راجبش فکر کن

سلام گرد افریدم (برگرفته از شاهنامه) 🧬🏰 عاشق تاریخم به خصوص تاریخ کشورم🫂🏰    عاشق رنگ بژم 🧬  من کامل نیستم و هنوز باید تلاش کنم نه برای اینکه کامل شم برای اینکه خودمو بیشتر دوست داشته باشم🏰🫂  از عاشقان هری پاتر و کیدراما (فیلم کره ای)🫱🏽‍🫲🏻🤝🏻🏰🫂  من از نسل کوروش بزرگ و کاساندان هستم 🏰🧬      تاریخ کشورم پر از عجایب و سربلندیهه و من بهش افتخار میکنمم🫂🤍       یکی از داستانهای زمان هخامنشی: یک خدمتکار زیبا و سختکوش عاشق یه سرباز هخامنشی میشه🫶🏻🤍 ولی بعد جنگ اون سرباز کشته میشه و اون بانوی زیبا و با وقار به اجبار ازدواج میکنه سال ها میگذره و اون بانوی ما از وطنش که ایران بوده دور میشه🥺🫂  بچه دار و نوه دار میشه 🫱🏽‍🫲🏻 یه روز  نوه اش یه سکه از دوره ی هخامنشی نشان مادربزرگ مهربون ما میده مادربزرگ گریه اش میگیره �🫂 و به ایران برمیگرده و به اخرین ارزوش که مردن تو خاک کشور خودش بوده میرسهه🫂🏰🤝🏻🫱🏽‍🫲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااا؟ اینچا سایت زنونه است یاد حداقل اگه اقایون میان درخواست ندن خیلی فرق داره یکم راجبش فکر کن

اسمش نی نی سایته و هدف اصلیش واسه کمک‌ و مشاوره به مامانا و تبادل نظرشون با هم درمورد بچه هاشونه ولی چقدر چنین کاربردی داره؟ از صبح تا شب درمورد هر چیزی توش صحبت میشه به جز اونچه که باید. 

حالا مردا هم عضو باشن! که چی! زنان اینجا قوانین اینجا و کاربرد اصلیشو فراموش کردن یه زنونه بودنش مونده تو خاطرشون! 

به نظر من همش واسه پیک می بازیه این حجم از ضجه بعضی خانومای اینجا من بابت ریکوئستای مردا.

رئیس ستاد مبارزه با نامادری های بدجنس، عروس های سلیطه و خواهرشوهرای خرده شیشه داره🥸
اسمش نی نی سایته و هدف اصلیش واسه کمک‌ و مشاوره به مامانا و تبادل نظرشون با هم درمورد بچه هاشونه ولی ...

فقط یه چیزی فهمیدم:شما معنی پیک می رو نمیدونید

باشه گل من باشه

فهمیدم جلب توجهت رو 

سلام گرد افریدم (برگرفته از شاهنامه) 🧬🏰 عاشق تاریخم به خصوص تاریخ کشورم🫂🏰    عاشق رنگ بژم 🧬  من کامل نیستم و هنوز باید تلاش کنم نه برای اینکه کامل شم برای اینکه خودمو بیشتر دوست داشته باشم🏰🫂  از عاشقان هری پاتر و کیدراما (فیلم کره ای)🫱🏽‍🫲🏻🤝🏻🏰🫂  من از نسل کوروش بزرگ و کاساندان هستم 🏰🧬      تاریخ کشورم پر از عجایب و سربلندیهه و من بهش افتخار میکنمم🫂🤍       یکی از داستانهای زمان هخامنشی: یک خدمتکار زیبا و سختکوش عاشق یه سرباز هخامنشی میشه🫶🏻🤍 ولی بعد جنگ اون سرباز کشته میشه و اون بانوی زیبا و با وقار به اجبار ازدواج میکنه سال ها میگذره و اون بانوی ما از وطنش که ایران بوده دور میشه🥺🫂  بچه دار و نوه دار میشه 🫱🏽‍🫲🏻 یه روز  نوه اش یه سکه از دوره ی هخامنشی نشان مادربزرگ مهربون ما میده مادربزرگ گریه اش میگیره �🫂 و به ایران برمیگرده و به اخرین ارزوش که مردن تو خاک کشور خودش بوده میرسهه🫂🏰🤝🏻🫱🏽‍🫲🏻
فقط یه چیزی فهمیدم:شما معنی پیک می رو نمیدونید باشه گل من باشه فهمیدم جلب توجهت رو 

بیا برو نذار برینم بهت. 

فقط یه چیزی فهمیدم:شما معنی پیک می رو نمیدونید باشه گل من باشه فهمیدم جلب توجهت رو 

حرفم حق بود نتونستی جواب بدی گفتی بذار یه چرتی همینجوری رو هوا بگم. از اینکه با شما دلقکا همجنسم شرمم میشه