2777
2789

سلاممم به اونایی که به نات کوین اعتماد نکردن و از هیچ میلیونی در امد کسب نکردن:))))

یه توضیح ساده و مختصر بدم واسه اونایی که حوصله یادگیری نداشتن و از نات کوین هم جا مونده بودن،

دیگه فکر کنم ۹۰ درصد مردم جریان ایردراپ های تلگرام رو بدونن که چقدر سر و صدا کرده.

نات کوین اولینش بود که خودم ازش تا به این لحظه ۵۲۰ دلار درآوردم، هی هم قیمتش داره میره بالاتر. ولی دیگه مهلت استخراج رایگان ناتکوین تمام شده و فقط خرید و فروش میشه.

الان لینک ایردراپ های فعال و تایید شده‌ی تلگرام که تیک آبی دارن (قابل اعتماد، مثل نات کوین) رو میذارم اینجا تا زوده و مهلت دارن استفاده کنید، بهترین و ساده ترین درآمد دلاری این روزاست.

ایردراپ همستر کامبت:

https ://t.me/hAmster_kombat_bot/start?startapp=kentId6132391519

ایردراپ CEXIO:

https ://t.me/cexio_tap_bot?start=1717162889400756

لینک رو انتخاب کنید و گزینه‌ی باز کردن رو بزنید

بهتره که 🐘ش.کن روشن کنید تا براتون بیاره

وارد بات بشید

بعد گزینه پلی رو بزنید

لطفا با ق.مار و ... این قضایا اشتباه نگیرید خانما منم همین فکر و میکردم

صرفا همستر بات و .. دارن راه نات کوینو در پیش میگیرن ... یه مدت زمان کوتاهی اجازه کسب درامد دلاری رایگان بهتون میدن و بعد از اون یا باید بفروشی یا سرمایه گذاری ❌

دقیق تر بخوام بگم هیچ کار سختی نداره صرفا کنار اشپزی ،فیلم دیدن و ... یک دقیقه گوشی دستتون باشه چهار بار تیک تیک کنین بهتون دلار میده

حوصله هم لازم نداره

پس خانما مهلت کمه

اگه نمیخوایین مثل نات کوین اینو هم از دست بدین شرکت کنین

درخواست بدین بهم اگه پروژه دیگه هم بود بهتون اطلاع میدم در امد کسب کنین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لینک رو کپی کنید بین اچ تیتی پی اس ها فاصله گذاشتم که خطا نخوره  هرکی خواست یاد بدم درخواست بد ...

به کی فروختید؟؟ به مجازی ها نمیشه اعتماد کرد که

«به دنیا که آمد پدرش النگوهای عروسی مادرش را فروخت.قوچ چاق و چله ای را زمین زد و تمام درو همسایه و فک و فامیل را نذری داد.وقتی سیزده سالش بود کیف پول مادرش را دزدید.در هفده سالگی یک نفر را کشت. خانواده اش تمام داروندارشان را فروختند تا توانستند دیه دخترک را بدهند.وقتی بیست سالش بود یک تزریقی خیابان خواب شده بود و مادرش شب و روز دعا می‌کرد کسی او را بکشد تا با پول دیه اش بتواند دختران دم بختش را شوهر بدهد. در یک شب برفی زیر پل به قتل رسید،قاتلش جوان معتادی بود که هفت روز بیشتر در زندان دوام نیاورد.» این یک داستانِ ، اثر بلقیس سلیمانی . که با نوشتن این داستان ، بخشي از تفكر مردسالار يعني تمايل افراد به داشتن كودك پسر به جاي كودك دختر را به باد انتقاد گرفته است.                 «کاربری جدید نیستم اکانت دارم و به درخواست خودم تعلیق شدن🧘🏻‍♀️.»
دروغ نیست  وارد همستر بشیم هر چند ساعت هر وقت وارد میشیم همون پلی بزنیم و تمام همین ؟؟؟

اره عزیزم 

برا اونام سودش به همین زیاد سر زدن و دعوت کردنه 

هرچی بیشتر سر بزنی بیشتر پول درو میکنی