ی ساعت پیش رفتم سوپری سر کوچه شیر بگیرم واسه دخترم شیربرنج بزارم هرچی ب پسرم گفتم میری بخری گفت نه سرش تو تبلت بود( البته پسرمم ۷ سالشه و منو همسرم زیاد راضی نیستیم تنهایی بره خرید و خداییش۹۰ درصد خریدای خونه با همسرمه)منم گفتم پس حواست ب آبجیت باشه یدیقه میرمو میام...توسوپری ک رفتم ی شیر خریدم با یخورده تنقلات کارتو ک دادم بکشه یهو مردک بیشعور برگشت گفتم اجازه هست بکشم سارا خانوم؟!!!!منم شوک شدم ولی چیزی برو خودم نیاوردم فهمیدم رو کارت اسممو خونده گفت مدتیه زیر نظرت دارم ازت خوشم میاد حتی میدونم کدوم آپارتمانین؟!از قیافت تیپ و استایلت خوشم میاد! توروخدا بیا باهم باشیم با زنم حالم خوش نیس!!! واااای بچه ها زبونم قفل کرده بود یهو بخودم اومدم گفتم همسرم بفهمه خودتو مغازتو با هم آتیش میزنه میفهمی داری چی میگی عوضی؟! سریع گفت مگ قراره بفهمه؟! منم خریدارو کوبیدم کف مغازش و زدم بیرون اومدم خونه یهو فهمیدم کارتم دستشه الان بگید چیکارکنم بچه ها؟!!😭😭چجوری ازش بگیرم همسرم بفهمه قاطی میکنه خیلی خیلی تعصبی و غیرتیه بخدا مرده رو میکشه جدا از اون نمیخام تو کوچه آبرو ریزی شه!کارتمو فروردین گرفتم قبلی گم شد!الان بگم دوباره گمش کردم همسرم میگه حواست کجاست ؟!میترسم نرم بگیرمشم بعضی وقتا ک همسرم میره مغازه ش بده ب اون!توروخدا بگید چیکارکنم؟!!!پسرمم گفت مامان چی شد شیر خریدی با خوراکی؟ گفتم نداشت تموم کرده بود!!!!