2777
2789

ی ساعت پیش رفتم سوپری سر کوچه شیر بگیرم واسه دخترم شیربرنج بزارم هرچی ب پسرم گفتم میری بخری گفت نه سرش تو تبلت بود( البته پسرمم ۷ سالشه و منو همسرم زیاد راضی نیستیم تنهایی بره خرید و خداییش۹۰ درصد خریدای خونه با همسرمه)منم گفتم پس حواست ب آبجیت باشه یدیقه میرمو میام...توسوپری ک رفتم ی شیر خریدم با یخورده تنقلات کارتو ک دادم بکشه یهو مردک بیشعور برگشت گفتم اجازه هست بکشم سارا خانوم؟!!!!منم شوک شدم ولی چیزی برو خودم نیاوردم فهمیدم رو کارت اسممو خونده گفت مدتیه زیر نظرت دارم ازت خوشم میاد حتی میدونم کدوم آپارتمانین؟!از قیافت تیپ و استایلت خوشم میاد! توروخدا بیا باهم باشیم با زنم حالم خوش نیس!!! واااای بچه ها زبونم قفل کرده بود یهو بخودم اومدم گفتم همسرم بفهمه خودتو مغازتو با هم آتیش میزنه میفهمی داری چی میگی عوضی؟! سریع گفت مگ قراره بفهمه؟! منم خریدارو کوبیدم کف مغازش و زدم بیرون اومدم خونه یهو فهمیدم کارتم دستشه الان بگید چیکارکنم بچه ها؟!!😭😭چجوری ازش بگیرم همسرم بفهمه قاطی میکنه خیلی خیلی تعصبی و غیرتیه بخدا مرده رو میکشه جدا از اون نمیخام تو کوچه آبرو ریزی شه!کارتمو فروردین گرفتم قبلی گم شد!الان بگم دوباره گمش کردم همسرم میگه حواست کجاست ؟!میترسم نرم بگیرمشم بعضی وقتا ک همسرم میره مغازه ش بده ب اون!توروخدا بگید چیکارکنم؟!!!پسرمم گفت مامان چی شد شیر خریدی با خوراکی؟ گفتم نداشت تموم کرده بود!!!!

خدایا عاشقتم ...میدونم ک میدونی😍

😐

خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداش 

پدر کسی نداری بره ی تهدیدیش کنه ازش بگیره

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

برگرد با توپ پر برو تو مغازش و بگو کارتمو بده تا شوهرمو نگفتم بیاد خودت و مغازتو با هم به آتیش بکشه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

یا برو کارتتو بگیر خیلی راحت اصلا هم ازش نترس کاریت که نمیتونه بکنه، اگه هم میخوای میتونی یه نفرو با خودت ببری،، یا هم بده شوهرت پوست از سرش بکنه، من جات بودم گزینه ی دو رو انتخاب میکردم

مدرک دادی دستش؟پاشو برو بگیر ازش

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بگو پسرت بره بگیره

.ندادم ،برو از بانک بگیر

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

یکی از بچه های همسایه رو بفرست اگه میتونی بره کارتتو بگیره

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

بچه ها فقط راهکار بدید چیکارکنم؟!!!!این مردک چندماهه اومده تو این سوپری قبلا ی مرد واقعا چشم پاک و درستی تو این مغازه بود!یبار همسرم گفت خوشم از این مرده ک اومده تو سوپریه نمیاد نبینم تنهایی بری تو مغازه ش! منم خندیدم گفتم اتفاقا ی بار با پسرم رفتم دیدم خیلی جدی گفت بار آخرت باشه!منم گفتم وااا یعنی چی گفت همینکه گفتم!الان بفهمه رفتم خون ب پا میکنه

خدایا عاشقتم ...میدونم ک میدونی😍