2777
2789
عنوان

همکار بودن با شوهر اینجوریه که

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 59 پست
   و اینقدر که تو دلت نمیاد ضایع کنی در جمع بگی خودم نوشتم در جریان ام البته خوب درست نی ...

اصلا دلم نیومد ضایعش کنم ولی یه نماد فوش براش به کار بردم که فقط خودش فهمید😂😂

دارای گواهینامه رانندگی . دارای یک عدد پراید😂😂😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا چرا اخه؟ 

چون سختگیری هاش خیلی زیاده منم تحمل نکردم اومدم بیرون همشم میگفت توی دست و پایی کار بلد نیستی اینجا نباش 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
اره دقیقا اینجوری میشد.خدارو شکر که من همکار نیستم با شوهرم 

ولی شوهر من خیلی هوامو داره تو محل کار درسته دعوا هم میکنیم ولی در کل حمایت میکنه

اگه فرصتشو داری و مایلی میتونی از رشتت و پروسه مهاجرت بگی...

رشته من که روانشناسی تربیتی بود یه جورایی روانشناسی در حیطه اموزش 

داریم میریم آلمان تا مهر ماه پروسه مهاجرتم اینجوری بود که اول میخواستم تحصیلی برم طلاق گرفته بودم سر همین موضوع که نمیزاشتم مهاجرت کنیم بعد شوهرم دید نمیتونه دووم بیاره موافقت کرد از طریق سرمایه گذاری بریم یه نمایندگی از شرکت خودمونو اونجا ثبت کنیم 

کارای ثبتش تا مهر ماه تموم میشه اواخر مهر میریم

رشته من که روانشناسی تربیتی بود یه جورایی روانشناسی در حیطه اموزش  داریم میریم آلمان تا مهر ما ...

آخی عزیزم چقد شیرین خوشبخت بشی

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

عزیزم کدوم شهر آلمان میری؟ منم تا عید انشالله میرم بین نورنبرگ و فورت موندم  شما کدوم شهر میر ...

شما از چه طریقی میرین؟ من همون فرانکفورت میرم چون اقتصادش به مراتب بهتر از شهرای دیگه هس

شما از چه طریقی میرین؟ من همون فرانکفورت میرم چون اقتصادش به مراتب بهتر از شهرای دیگه هس

لذت بخشه همکار بودن باهمسر.؟؟ 

و اینکه وقتی طلاق گرفتین اذیت نمیشدین وقتی تو محیط کار میدیدنش؟ 

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
لذت بخشه همکار بودن باهمسر.؟؟  و اینکه وقتی طلاق گرفتین اذیت نمیشدین وقتی تو محیط کار میدیدنش؟ ...

همکار بودن با همسر هم خوبی داره هم بدی بستگی داره به همسرتون که چطوری باشه 

دوستان تو این تاپیک ناراضی بودن ولی من راضی ام چون خیلی خیلی هوامو داره 

تو دوره ای که طلاق گرفتیم یه جوری کرده بودیم که همو نبینیم مثلا تایم هامون رو شیفتی کرده بودیم یه جوری بود که کم ببینیم همو ولی به هر حال میدیدمش و همین باعث شد دوباره بهم برگردیم

همکار بودن با همسر هم خوبی داره هم بدی بستگی داره به همسرتون که چطوری باشه  دوستان تو این تاپی ...

ای جانم

خوشحال شدم براتون

موفق وپیروز باشید

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻