دنیا_دیده مدیر استارتر عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 4456 عنوان به ماما مراجعه بکنم یا پزشک؟ 51 بازدید | 6 پست بچه ها من الان تونستم یکم وقت پیدا کنم راستش برفک واژن دارم رفتم دکترا مطبشون باز نبود یه ماما پیدا کردم به نظرتون برم ماما یا منتظر بمونم دکترا باز بشن؟ دارای گواهینامه رانندگی . دارای یک عدد پراید😂😂😂😂 1403/03/13 | 11:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رز_بنفش_خدازده عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 18152 برو متخصص زنان روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره
دنیا_دیده مدیر استارتر عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 4456 برفک واژن از داروخانه هم بخوای بهت دارو میدن خواستم معاینه بشم که تشخیص بدن برفک واژنه یا نه دارای گواهینامه رانندگی . دارای یک عدد پراید😂😂😂😂
گلیجان_از_لاهیجان عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 10170 برفک واژن همون عفونت قارچیه؟؟ماما نهایتا بتونه مراقبتای دوران بارداری مثل قد و وزن و دوتا مکمل و قرص آهنو بگه
دنیا_دیده مدیر استارتر عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 4456 برفک واژن همون عفونت قارچیه؟؟ ماما نهایتا بتونه مراقبتای دوران بارداری مثل قد و وزن و دوتا مک ... اره عزیزم عفونت قارچیه دیگه رفتم ماما اگه کارساز نبود میرم پزشک. آخه همه جا بستس دارای گواهینامه رانندگی . دارای یک عدد پراید😂😂😂😂
آرزوی_آزادی_2 عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 10704 برفک واژن همون عفونت قارچیه؟؟ ماما نهایتا بتونه مراقبتای دوران بارداری مثل قد و وزن و دوتا مک ... نه تو این سایت یه ماما هست کارش عالیه.رژیم جنسیتم میده خدا خیرش بده