2777
2789
عنوان

سرسنگینی و دل تنگی من

645 بازدید | 26 پست

سه چار شب پیش خونه مادرشوهرم خوابیده بودم ، دو سه روزی بود ک حالش خوب نبود و سرما خورده بود انگار دخترش اومده بود ببرتش حموم 

منم ساعت ۱۰ تا ۱۲ سالن داشتم و چون نزدیک مسابقاتمونه ساعت ۱۲ تا ۳ هم مسابقه بودیم شوهرم گف نرو نهار بمون ولی من گفتم نمیشه و منو رسوند . وقتی برگشتم پیام داده بود ک چرا نموندی نهار درست کنی مامانم مریضه چیزی نیس مسخره کردی خودتو.

حالا ما از قبل سر اینکه بریم خونه خودمون کشمکش داشتیم و شوهرم هی عقب میکشه و منم بهش اس دادم گفتم بیا خونه ما نهارو و اینکه وضع ما خیلی وقته مسخره س بمن نگو 

بعدش هرچی زنگ زدم جواب نداد و بعدشم ک جواب داد سرسنگین بود و گفت چیکار داری منم گفتم هیچی و قطع کردم ...بعد اینکه کلی میس داشت و تماس نگرفته بود البته 

حالا سه چار روزه نه پیام دادیم ن زنگ زدیم 

امروز اومد خونه مون و میوه ای درخت حیاطشون چیده بود آورده بود ... مامانمم گفت غرورتو بشکنو بزنک چون داشت میرفت جاده 

منم زنگ زدم آخر شبی گفت دارم میرسم میرم خونه مون ... بازم سرسنگین 

حالا دلم تنگ شده ولی نمیدونم چیکار کنم از طرفی غرور دارم و خونه شون راحت نیسم آشتی کنیم بازم باید برم و همون آش و همون کاسه 

نرم هم دلتنگم و بی حوصله و نگران زندگیم ک با قهر و آشتی ....

و اینکه وقتی نیستم مادرشوهرم غر میزنه بهش ک زنت بهت رسیدگی نمیکنه و ...

اصلا نمیدونم الان باید خودمو بگیرم ، منت کشی شو بکنم ... ذهنم درگیره 

نظر شما چیه ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو باهاش اشتی کن

آشتی کنم دوباره انتظارات عجیب غریب مادرش ک رو شوهرمم موثره شروع میشه ...

هر وقت اینجوری میشه چند روزی درست میشه رفتاراشون باز از سر میگیرن 

واسه زندگیتو شوهرت نباید غرور داشته باشی عزیزم ...تو که نمیدونی شاید مامانش چیزی گفته بهش که اینقد ناراحته ترجیح میداده تو بمونی تا مامانش چیزی بگه

دختر شاه پريون هم که باشي 👸تو بالاترين مقاطع علمي هم باشي دنيا هم رو سرت قسم بخوره...بازم مادر شوهرت معتقده که پسرش حیف شده 😂😂😂

تا عقدی همین اشه وهمین کاسه....یکم با مادرش محبتتو بیشتر کن..مخصوصا جلو شوهرت...اینجوری بیشتر هواتو داره

الهم الرزقنا شوهر خوب..الشغل کارمند...القد بلند..الپولدار...خودمم...الاستخدام فی ارگان دولتی...العجل العجل العجل
واسه زندگیتو شوهرت نباید غرور داشته باشی عزیزم ...تو که نمیدونی شاید مامانش چیزی گفته بهش که اینقد ن ...

آخه منم عقدم نمیتونم ک شبانه روزی بمونم و آشپزی کنم و کاراشو انجام بدم 

گاهی فک میکنم همین کارو رو واسش انجام دادم ک دیگه عجله ای واسه تشکیل زندگی نداره 

تا عقدی همین اشه وهمین کاسه....یکم با مادرش محبتتو بیشتر کن..مخصوصا جلو شوهرت...اینجوری بیشتر هواتو ...

اتفاقا میخواستم بگم  اگه کلا محلش ندم بهتره تا یکم گرم میگیرم باهاش فک میکنه دیگه من نوکرشم 

رفته بود مسافرت واقعا زندگی خوبی داشتیم با شوهرم تا میاد دردسرا شروع میشه 

عزیزم، مردها تو موقعیتهای مختلف از زنها انتظارات خاصی دارند.اگه اون انتظارات رو بدونی و براورده کنی واقعا زندگیت بهشت میشه.

الان میدونی شوهرت از همه بیشتر دلش چجور زنی میخواد؟ ؟

یه زن که از جان ودلش برای مادرش وقت بذاره و ازش پرستاری کنه!

شوهرت الان دقیقا داره با خودش کشمکش میکنه که مادرم مریضه و انقد زحمتم رو کشیده و الان من باید ازش پرستاری کنم.اونوقت زنم داره خودشو میکشه کنار و درکم نمیکنه و بجای اینکه پیشم باشه تو این روزای سخت داره تنهام میذاره و مادرم رو ناراحت میکنه!!!! 

این تصوریه که تو در شوهرت بوجود میاری و خدای ناکرده یه روز مادرخودت هم بیمار بشه، همسرت تنهات خواهد گذاشت.

الان بنظر من، یه خانم زرنگ و باهوش، باید تمام تمرکزش رو بذاره رو این موضوع که به شوهرش ثابت کنه همراهشه و درکش میکنه و نگران مادرشه! مطمن باش الان اگه یکم سختی بکشی ولی دل شوهرتو بدست بیاری، بعدها لذت چندبرابر این سختی هارو میچشی! 

سعی کن واقعا به چشم مادرخودت نگاهش کنی و ازش پرستاری کنی.اتفاقا بیشتر اشپزی کن تا شوهرت ببینه که تو داری از جان و دل واسه مادرش زحمت میکشی.

آره ... از بیچارگیم بسیارم داره طولانی میشه 

خب فک نکنم در حالت عادی وظیفت باشه اونم تو این دوران غذا درس کنی 😊

اما اگر واقعا مادرش مریض بود و چاره ای نبود ثواب داره و باعث جلب  محبت میشه😊 

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

واقعا مادر شوهرااا اونقدری که از عروسشون توقع دارن از دختر خودشونم دارن 

فقط دختر خودشونو درک میکنن انگار دخترای مردم آدم نیستن درس ندارن، زندگی ندارن، دغدغه و استرس ندارن

عزیزم، مردها تو موقعیتهای مختلف از زنها انتظارات خاصی دارند.اگه اون انتظارات رو بدونی و براورده کنی ...

دقیقا همینطوریه 

ولی اگ من بخوام اینکارو بکنم مجبورم همه برنامه های خودمو کنسل کنم و طبق ساعات دلخواه اونا زندگی کنم . 

در مورد عقد بودنت به مامان یا بابا بگو باهاشون صحبت کنن.ولی درمورد مادرشوهرت و رسیدن بهش یکم خودتا شیرین کن تا تو دل مادرشوهرت جاشی اون موقع انتظاراتش کم میشه مثلا این بار رفتی سوپ پختی باروی خوش بهش بگو فردا کلاس دارم نمیتونم بیام ولی اگه تونسم حتما خودما میرسونم تا شما اذیت نشین 

دختر شاه پريون هم که باشي 👸تو بالاترين مقاطع علمي هم باشي دنيا هم رو سرت قسم بخوره...بازم مادر شوهرت معتقده که پسرش حیف شده 😂😂😂