2777
2789

خیلی میریزهههههههههه خیلی خیلییی زیاد موهام ب فوت بنده دست بزنم همش میاد پایین تو حمام کلیش میریزه میام بیرون بعد این که خشک میشه شونه میکنم یه عالمه میریزه موهام زود گره میخورن هر روز تقریبا شونه میکنم هر روز همین قدر میریزه ای کاش میفهمیدم دلیل اصلیش یا راه درمانش چیه  ریزش ارثی هم نیست چون هیچ کدوم از خانوادم ریزش مو ندارن همه پرپشت البته تنبلی تخمدان دارم ولی اونم هر چی دارو خوردم خوب نشد که نشد وقتی میبینم موهامو که هی داره حجمش کم تر میشه دلم میخواد فقط بمیرممم😭😭😭

همسر عقدی ناصرالدین شاه(شاه شهید)🖤😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به هیچ عنوان بعد از حمام سشوار نکش و موهاتو شونه نکن چون پیاز مو ضعیف شده اون تایم بزار خشک بشه کامل بعد شونه کن

منم ریزش مو شدید داشتم حنا و صدر و مورد باهم قاطی میکردم دو سه روزی یکبار میزدم تا یک ماه ریزش موهام کامل قط شد البته اگه سن بلوغم باشی میتونه دلیلش باشه یا اینکه استرسی باشی

به هیچ عنوان بعد از حمام سشوار نکش و موهاتو شونه نکن چون پیاز مو ضعیف شده اون تایم بزار خشک بشه کامل ...

تو عمرم سشوار نکشیدم موهامو همیشه ام بعد خشک شدنش شونه میکنم ولی باز وحشتناک میریره😭😭😭

همسر عقدی ناصرالدین شاه(شاه شهید)🖤😔