2777
2789
عنوان

عادلانه نظربدید

85 بازدید | 11 پست

دیروزعشقم رفته بودکاشان موقع برگشت پیام دادکه توراهم بعدبمن گفت چی میکنی وایناجواب دادم بعدش نوشتم کی میرسی جواب ندادبعدچند دقیقه نوشتم کی میرسی بازم جواب ندادگذشت وبعدچهل دقع زنگ وپیام جواب نداددیگه من نگران شدم اس دادم نگرانم چراجواب نمیدی.بعدسری اخرزنگزدم جواب دادگفتم کجایی گفت ابلاغیه اومدتوراه بودم اومدم دادگاه منم باعصبانیت گفتم پیام منومیبینی اهمیت نمیدی یه آس بده که رسیدم خیلی بی فکری الآنم بروبه کارات برس.ازدیروزیه زنگ نزده عذرخواهی کنه منم نزدم.کی مقصره این وسط؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شایدم گیر همون ابلاغیه و تبعات بعدشه،صبر کن ببین خبری میشه ازش یا نه

وقتی پیامومیبینه جواب نمیده بااینکه می‌دونه من چقدنگران میشم چراباعث ناراحتی میشه