2777
2789
عنوان

لکه بینی و خونریزی

61 بازدید | 13 پست

سلام کسی بوده چند ماه بعد از زایمان هنوز پریود نامنظم داشته باشه خسته شدم ؟؟

تعداد رای : 1
نظرسنجی
1
1
100%
3
0
0%

عزیزم اگه بعد زایمان هنوز لکه بینی داری حتما باید بری دکتر من زودتر پریود میشم اما لکه بینی تو طول ماه ندارم امکان داره یکمی از جفت مونده باشه دوستم اینجوری بود تو سونو فهمید

برای دوباره مادر شدنم خواهش میکنم  ی صلوات بفرستید هدیه کنید به امام رضا، ماه اخر بارداری دختر نازنینم از دست رفت قلبم بدجور شکسته 💔💔🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندماه پیش رفتم بعد از معاینه گفت رحمم تمیزه

خوب خداروشکر احتمالا هورمونات ریخته بهم 

برای دوباره مادر شدنم خواهش میکنم  ی صلوات بفرستید هدیه کنید به امام رضا، ماه اخر بارداری دختر نازنینم از دست رفت قلبم بدجور شکسته 💔💔🖤
شاید به ماما پیام دادم بعد از چند روز زده بود قرص روکین بخور منم ترسیدم عوارضش بیشتر از منافعش باشه ...

دیگ باید ب حرف دکترت گوش بدی عزیزم، میخوای باز باردار بشی سزازین بودی یا طبیعی

دیگ باید ب حرف دکترت گوش بدی عزیزم، میخوای باز باردار بشی سزازین بودی یا طبیعی

طبیعی بودم انگار بعضی دکترا و ماماها تا نری ویزیت ندی جواب نمیدن اگرم بدن با اکراه

طبیعی بودم انگار بعضی دکترا و ماماها تا نری ویزیت ندی جواب نمیدن اگرم بدن با اکراه

اره عزیزم الان پولی کلا همه چی مشکل بچه چی بود؟ 

دیگه داره نزدیک 40 میشه نمیدونم همه چی خوب بود یهو دچار زایمان زود رس شدم

خیلی سخته انشالله خدا جاشو سبز کنه اولین بچتون بوذ