2777
2789
عنوان

بنظرتون این پسر هدفش چیه؟

196 بازدید | 10 پست

هیچ رابطه ای باهم نداشتیم، تابستون پارسال فقط در حد اشنایی پیش رفتیم بعدش فهمیدم ادم سالمی نیست جدا شدم

از نوروز به بعد خیلی کم و جزئی باهم صحبت میکردیم تا همین یه هفته پیش که صمیمی تر صحبت کردیم و حتی از رابطه قبلیش و این که هنوز دختره رو که میشه دوست بچگی‌ خودم چقدر دوست داره ولی از طرفی با منم صمیمی و دوستانه صحبت میکنه و من از این موضوع اذیتم چون حس میکنم خیانت به دوستمه واسه همین دیگه نه باهاش صحبت نکردم نه پیامش رو جواب دادم

تا دیشب که بهم گفت یکی برداشته بهم گفته من و تو باهمیم

بنظرتون هدفش از این پیام چیه؟ چون من به کسی نگفتم باهاش صحبت میکنم، از طرفی دوست ندارم خیال پردازی بکنه یا یوقت دوستم به گوشش برسه و ناراحت بشه

بزنش به طاق دنبال چیزی دیگه ای هست

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای کات کنه بره ...ینی خودت نمیدونی 

هنوز اونو دوس داره با تو ام آره

تا بیشتر وابسته نشدی بی خیال

فردا نیای تاپیک بزنی پسره قالم گذاشت رفت اونو گرفتم عمرم ب فنا رفت ...عزیزم واس خودت میگم 

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

وای کات کنه بره ...ینی خودت نمیدونی  هنوز اونو دوس داره با تو ام آره تا بیشتر وابسته نشدی بی ...

اتفاقا دوسش داشتم ولی تا فهمیدم دوستم بهش علاقه داره کلا بیخیالش شدم و حتی جوابشو ندادم خودش دائما پیگیره

بلاک کردن و گفتن جمله ی از صحبت و مشورت باهاتون(هیچ علاقه ای نبوده)خیلی خوشحال شدم  خدانگهدار 

و بلاک از صد هزار جا 

کاربری بهم واگذار شده💚کورد هستم💚🌱بژی کورد💚🌱     به درک به درک ب درک اگه اونجوری که میخواستیم نشد دشمن عزیزم که تصور کردی با پیدا کردن کاربریم بردی!من هیچ چیز برای پنهان کردن ندارم در ضمن میدونم پیدام کردی برام مهم نیست حس زرنگ بودن بهت دست نده عزیزم من خودم میدونم 😂

اتفاقا دوسش داشتم ولی تا فهمیدم دوستم بهش علاقه داره کلا بیخیالش شدم و حتی جوابشو ندادم خودش دائما پ ...

بزار تو بلاکی بره ..اینجور آدما هوس بازن

فکن اونو میخواد با شما میحرفه..حتمن کسای دیگع هم هستن

میدونی یارو چون هوس بازه همه رو داره و باکشم نیست که کسی بخواد بی محلش کنه ...این نشد یکی دیگه

کنار بکش خودت و تموم کن 

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲