2777
2789
عنوان

برادرم بین دوتا دختر گیر افتاده

16 بازدید | 15 پست

برادرم شاغله میخواد ازدواج کنه یه دختر هست همسایمونه ۲ ۳ سال ازش کوچیک تره اما خیلی خوشکله و عین عروسکه زندگی خودشو و خانوادش معمولی اما خانوادش زیاد به استایل اهمیت میدن به زندگی و منزل و ماشین زیر پاشون نمرسن 

اما یه دختر دیگه هست اونم معمولی قیافش اما بچه طلاقه 

و پولدارن و با مادرش و پدر بزرگ و مادربزرگش زندگی میکنه  خیلی دکتر با شخصیتیه این

حق انتخاب کدوم خوبه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی جان وبچه ها به دعاتون اعتقاد دارم  التماس تون میکنم برا پسرم محمد متین دعا کنید پاش چیزی ن ...

چیشده پاش مگه چندسالشع؟

تروخدااا وقتی تاپیک میزنم یا سوال میپرسم فقط به لپ کلام دقت کنید نه اینکه چرا اینجاش کجه چرا اونجاش.... تروخدااا خیلی بدمممم میادددددددددددددددد

شما به اخلاقیاتم توجه میکنید یا فقط ظواهر زندگی

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️