من هله هوله زیاد میخورم اما خب غذا کم میخورم مخصوصا نهار و صبحانه هم اصلا نمیخورم چون خوابم و ظهر بیدار میشم چندبار قرص گیاهی از عطاری خریدم چاق شدم خیلی خوشگل شدم اما وقتی قط کردم به شدددتت لاغرتر از قبل شدم و کم خون شدم یه ماه هست جوانه گندم میخورم اما بازم چند روز پیش قطش کردم معده درد گرفتم و نفس تنگی 🥺 انقدر عوارض دارن که دیگه میترسم بخورم ولی خیلییی لاغرم دوست دارم صورتم خیلی تپل بشه بدنم هم همینطور یه چیزی بگین که چاق بشم زود و اصلا تاثیرش نره ( باشگاه رو لطفا نگین چون اصلااااا علاقه ای به ورزش و اینا ندارم اصلااااا) مرسی ک راهنماییم میکنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ورزش.با قرص و غذای زیاد خوردن فقط چاق میشی.بازوهای بزرگ و شل و شکم پهلو زیاد و افتاده و...اخرشم دور از جون مریض میشی.برو ورزش مناسبت رو از مربی خوب بگیر ۶ ماهه هرجوری دلت بخواد بدنت فرم میگیره سرحالم میشی
من خودم۵۸کیلوبودم الان۷۶تام با باشگاه چاق شدم بعد ورزشم کلی غذا میخوردم سیب زمینی آب پز و تخم مرغ و فیله مرغ و یکی اینک ریزه خواری زیاد داشتم مثلا نصف شبم پا میشدم ی چیزی میخوردم
کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
باشگاه رو ول کردین دیگه لاغر نشدین؟ یا هنوزم باشگاه میرین
نه بابا تازه چاق ترشدم من قدم بلنده فک کن الان شدم انقد خیلی همه ازم تعریف میدن فقط این وسط خواهر شوهرم خیلی زورش اومد درکل همه اطرافیانم که لاغربودن فرصتی چاقی خوردن مریض شدن دور از جونت ی مدت بعد از قبلشونم لاغرتر شدن ولی من فقط با باشگاه و الانم۲سال میگذره لاغرنشدک حتی۱کیلو
کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار