2777
2789
عنوان

شوهرم میگه جدا شیم

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 64 پست

ازش عذرخواهی کن 

اگه شرایطشو داری ب قول دوستمون غذای مورد علاقشو درست کن و ی سفره خوشگل و خوشمزه تدارک ببین و بگو ک قصدی نداشتی و از فشار بی خوابی عصبی شدی و اون حرف از دهنت پریده.انشاالله دلش نرم میشه.

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...
عزیزم بخاطر مسائل بچه داری باهم زیاد بحثمون میشه منم ی حرفی زدم خیلی ناراحت شده فک کرده من نفرینش ک ...

عزیزم ایشالله ب بخیر بکذره برات صلوات فرستادم شاید عصبیع یه چیزی گفته گلم 

مردا خیلی کم پیش میاد درخواست طلاق بدن مهریه رو داره بده تو هم بترسونش بگو تو درخواست بدی باید مهرمو تمام کمال بدی من سر زندگیمم مشکلی هم ندارم ولی ناراحت نباش از دلش دربیار معذرت خواهی کن یه شاخه گل بخر 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خونه ی خودمم ولی بهم پیام داده برم نمیدونم چ کنم

عزیزم چون غرورت نشکنه بگو کاش قبل بارداریم این حرفو میزدی میرفتم. الان این بچه هم پدر میخواد هم مادر و من دلم نمیخواد بی کس و کار باشه. و کلا غذاتو آماده کن زیاد دهن ب دهنش نذار.

سوره مزمل یا طلاق یا ذکر یا ودود ۱۰۰۱ بار ( بدون اینکه میونش حرف بزنی) خیلییی تاثیر داره.

۲ نفر از این کاربری استفاده میکنن
اره خونه ی خودمم ولی بهم پیام داده برم نمیدونم چ کنم

اکه جوابتو میده زنگ بزن بهش یکم ننه من غریبم بازی دربیار و گریه کن بگو من افسردگی زایمان گرفتم دکتر بهم گفته به تو نگفتم ناراحت نشی الکی بگو ی روز زنگ زدم مشاوره تلفنی بهم گفته افسردگی گرفتی 

بع

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
 چون شوهرم خیلی اذیتم میکنه کمک نمیکنه تو بچه داری بچه منم شب تا صبح بیداره اکثرا منم عصبی ش ...

یه حرف ممکنه دل بشکنه پس بدونید چی دارید میگید ممکنه طرف مقابل باب میلش نباشه این حرف یا جمله

نميخوام سرزنشت كنم

ولي شرح حال خودمه

من بشدت رو تربيت بچه و حال وهواش حساسم

ك ي وقت مشكلي براش پيش نياد

اينقدر به شوهرم فشار خارج از توانش وارد كردم كه كل زندگيمون از هم پاشيد

عوارضش هم دامن خودم و شوهرم رو گرفت هم بچم اذيت شد.

اصل راه درست بود ولي مسير و روش خوبي نداشتم

نتونستم مديريت كنم و بر حسب توان خودم و شوهرم حركت كنم.

وقتی امادگی ندارین چرا بچه دارمیشین اون طبل معصوم چه گناهی کرده که پدرو مادرش دایم جلوش دعوامیکنن و ...

کاش قبل تز دادن اول کامل میشناختی و میدونستی!!!

عزیزم ما قبل بچه دار شدن مشکل نداشتیم دقیقا از بعد بارداری شوهرم اخلاقاش ۱۸۰ درجه عوض شد

همیشه پشتم بود پیش همه دفاع میکرد ازم کوچیک ترین بی احترامی نمیکرد تو جمع حداقل 

اما کلا عوض شد

درضمن ما تلفنی دعوا کردیم و تابحال جلوی بچه داد نزدیم اما بچه صد درصد حال بد منو متوجه میشه خودم خیلیییی براش ناراحتم بالین حرفای تلخ نمک رو زخم من نپاش

من بچم از زمستونه داعم مریض میشه سرماخوردگی و ویروسای مختلف دندونم در میاره خیلی اذیت میکنه اصلا کمکی ندارم از طرفی فک نمیکردم شوهرم کمک نکنه خودش بچه میخواست

یه حرف ممکنه دل بشکنه پس بدونید چی دارید میگید ممکنه طرف مقابل باب میلش نباشه این حرف یا جمله

عزیزم من خسته بودم ۲۴ ساعت نخوابیده بودم بعد شوهرم گفت از قصد نگرفتم بچه رو کمکت نکردم منم عصبی شدم ی حرفی زدم!! خیلی پشیمونم ولی مشخصه کلا دلش پره دنبال بهونه بوده

ان شاءلله که آشتی میشید نگران نباش کاچی بی بی سه شنبه درست کن سه تا سه شنبه پشت سر هم بعد از اذان ظهر تا قبل از اذان مغرب وقت داری دوس داشتی وضو بگیر از اول برا کارهاش زعفرون دن دادنو درست کردنش ان شاءلله که مشکلت حل میشه

آستانه فهم و درك طرف مقابل رو بايد سنجيد

زنها بايد رابطه رو مديريت كنند

نه از موضع ضعف

بلكه از قدرت

اينقدر منتظر كمك و همدردي و درك ديگران نبايد بود

متكي به خود

وقتي بي توقع باشيم خودبخود كمك مياد

من تو رانندگي ي قانون دارم ك اذيت نشم

ميگم همه بي سوادن من پروفسور

يعني از خودم بايد انتظار كار درست رو داشته باشم نه بقيه

و هر كي كار غلطي كرد نه عصبي ميشم نه دلخور

كاش تو زندگي هم همينطور بشم