2777
2789

[QUOTE=341290924]یه ربات تلگرام‌هست مثل بازی ضربه میزنی روش سکه جمع میکنی احتمالا آخر خرداد قیمت گذاری میکنن ارزشش م ...[/QUOTE

عزیزم من تلگرام ندارم میشه هرکدوم تلگرام خودت داری بفرستی

اگه ضرری نداره اره بی زحمت برام بفرست قربون دستت

[QUOTE=341290924]یه ربات تلگرام‌هست مثل بازی ضربه میزنی روش سکه جمع میکنی احتمالا آخر خرداد قیمت گذا ...

عزیزم این بازی ربات تلگرام هست تا تلگرام نصب نکنی اجرا نمیشه

شما باید تلگرام نصب کنی 

بعد من برات لینک بازی رو بفرستم که بتونی همون اولم سکه جایزه رو بگیری 

اگر از لینک دعوتی استفاده نکنی سکه هدیه اول رو نمیده بهت

به هر حال یه چیز سنگ مفت گنجشک مفت هست پولی نمیدی که ضرر کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این بازی ربات تلگرام هست تا تلگرام نصب نکنی اجرا نمیشه شما باید تلگرام نصب کنی  بعد من ...

من تلگرام نصب کردم ولی این تلگرام نیاز به ...شکن داره اگه مال خودت نیاز به.... شکن نداره بی زحمت میشه اسمش بگی تا دان کنم 

اون لینک هم بی زحمت بفرست عزیزم

من تلگرام نصب کردم ولی این تلگرام نیاز به ...شکن داره اگه مال خودت نیاز به.... شکن نداره بی زحمت میش ...

نه عزیزم منم تلگرام اصلی رو دارم با فیلتر….  میرم 

چشم لینک رو خصوصی براتون میفرستم

هر چی ببری بالاتر سرعتشم میره بالاتر 

من الان لول ۴ هستم پروفیت یعنی چی؟ بازی تا کی ادامه داره ؟ آخه من امتحان نهایی دارم وقتم نمیشه هی برم توش کل تایمم هدر رفت. تا اول ۱۰ بریم دیگه بعد اون نمی‌تونیم ادامه بدیم؟

کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.
میشه لطفا بگی این دوتا که خط کشیدم چی هست من روی یکی شش بار زدم روی یکی ۱ بار میشه بی زحمت توضیح بدی

منم رو اینا زدم پروفیت جمع شد اما اینقد زحمت کشیدم سکه جمع کردم نوار دوبارع رفت از اول نمیدونم یعنی چی. کاش یکی توضیح بده

دعای شما نی نی سایتا میگن خیلی مقبوله اگر امضام خوندی دعام کن🤲🌸

من دستم هی میزنم به این عروسک اون جای که نوشته ۷۳۵۱ بالاتر میره یعنی چه الکی دارم انجام میدم یا درست

عزیز چطوری اسمت بالا نوشتی نازگل؟؟؟ من هنوز بلد نیستم وارد حساب کاریریم بشم خواهشا توضیح میدی

دعای شما نی نی سایتا میگن خیلی مقبوله اگر امضام خوندی دعام کن🤲🌸

میشه لطفا بگی این دوتا که خط کشیدم چی هست من روی یکی شش بار زدم روی یکی ۱ بار میشه بی زحمت توضیح بدی

سلام 

عزیزم من دیشب خوابم برد ببخشید

این قسمت برای ارتقا بازی هست هر کدوم اینا لول یازیت رو بالاتر میبره 

بعضیا رو بخوای باز کنی زیرش شرطش نوشته مثلا فلان گزینه رو باید به این لول برسونی تا این گزینه باز بشه

الان فیلترشکنم ‌صل نمیشه

شما برو‌ یوتیوب سرچ کن آموزشش هست خیلی راحته

میشه یه نفر کلا راجب این برنامه همستره توضیح بده؟

ارز دیجیتاله

بازی رایگان تو تلگرام هست که با کلیک کردن و چند تا فعالیت سکه جمع میکنی، قراره ارزش گذاری بشه و پول بدن

بازی رو داری؟

اگه بازی رو نداری خصوصی پیام بده لینک رو بفرستم و توضیح کامل بدم

ارز دیجیتاله بازی رایگان تو تلگرام هست که با کلیک کردن و چند تا فعالیت سکه جمع میکنی، قراره ارزش گذ ...

قراره ؟ یعنی در آینده؟ هنوز کسی پولی برداشت نکرده؟

شاید الکیه!؟

..