2777
2789
عنوان

اسهال آبکی دختر سه ساله

1004 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها دخترم سه سالشه دوروز پیش یهویی استفراغ کرد بعدش خوب شد ولی اشتها نداشت امروزصبح که بیدارشد اسهال آبکی گرفته دقیقه ای میبرمش دستشویی خیلی نگرانم کسی اطلاعاتی دراین  ضمینه داره؟ چقدرطول میکشه خوب بشه چه بدم بهش بخوره

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند

اولا احتمالا ویروس گرفته و حتما ببرش دکتر ضمنا پودر سنجد بده بهش بخوره 

دوما دیپلم افتخار عوق ترین عنوان تاپیک رو بهت میدم   

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
اولا احتمالا ویروس گرفته و حتما ببرش دکتر ضمنا پودر سنجد بده بهش بخوره  دوما دیپلم افتخار عوق ...

بردمش دکتردارو داده ولی اصلا بهتر نشده! خخخخ عوق ترین! بچه دارا درک میکنن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه دارم اما بازم حال به هم زنه دیگه چیکار کنیم گیر افتادیم 

باید دوره اش پس بگذره این پودر سنجدم که میگم خیلی خوبه زیاد بهش بده 

کته ماست و نعنا و برنج کته شده هم بده 

حالا یه چند روزی درگیری اما اصولا بستری میکنن وقتی اینجور باشه

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
بچه دارم اما بازم حال به هم زنه دیگه چیکار کنیم گیر افتادیم  باید دوره اش پس بگذره این پودر سن ...

واقعا گیرافتادیم! یه دفعه ده ماهگی همین ویروسو گرفت بستری شد خیلی حالش بدبود کلا همیشه شکمش شل کارمیکنه وهمش گلاب به روتون اسهال میگیره، مرررردم از کمردرد

واقعا گیرافتادیم! یه دفعه ده ماهگی همین ویروسو گرفت بستری شد خیلی حالش بدبود کلا همیشه شکمش شل کارمی ...

حق داری دختر منم گرفته قبلا 

حالا انشالله زود خوب بشه