2777
2789

ب اعتقادم به اون کتاب مقدس دارم راستشو میگ‌م چرا هیچکس حرفمو باور نمیکنه مامانم میگم باور نمیکنه میگه اسپات دیدی در مورد اون دنیا و اینک‌ه اینکارا عاقبت نداره و این چیزا حرف زدیم بعد رفتیم بیرون خیلی منطقی و معمولی یه چ.یزی خوردیم برگشت

Казань🇷🇺  مسیحی ام✝️به عقاید هم احترام بزار هفتادی🪬  خرداد♊️ INFP پرسفون پاسخ سوال احتمالی: بله چشمام ابی هست و لنز نیست🩵

بعد چجوری میگن نیست خیلی طبیعی عادی لمسش کردم حتی بابا همون ادکلن معر.وف خودش زده بود

Казань🇷🇺  مسیحی ام✝️به عقاید هم احترام بزار هفتادی🪬  خرداد♊️ INFP پرسفون پاسخ سوال احتمالی: بله چشمام ابی هست و لنز نیست🩵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پ ن : ایشون اسکیزوفرنی دارن دوستان...😑 چرا ی بار قبول میکنی ی بار پس میزنی

بحث اون نیست

ها؟  دوحالت داره یاهمزاد بابات بوده  یا اونی که زدی بهت نساخته

اره من خیلی اعتقاد دار‌خودمم همزاد دارم و دیدم.قبلا ماشروم مصرف میکردم الان چند ساله پاکی دارم

نمیدونم چرا ولی حس میکنم همه درهم برهم نوشتنات از قصده و یجورایی سنتم کمه و نیاز به توجه و محبت داری

شاید اگه اینطور باشه با خوندن این پست خیلی ناراحت شی و بعدش خشمگین

پس لازم نیست حتما جواب بدی

منم قصد ندارم تورو بد جلوه بدم🌹

ولی برای خلا هایی اگه داری میتونی یا کتاب بخونی یا مشاور بری

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

شوک درمانی یعنی بی اثر بوده روت؟ 

عزیزم من همیشه تاپیکاتو دنبال میکنم خیلیییی برات ناراحتم چون یکی از نزدیکترین کسم شبیه شماست  فعلا سه جلسه شوک گرفته خدا انشالله سلامتی دوتاتونو بهتون برگردونه خیلی حس بدیه واقعا 

عزیز دلم خوبی؟ منم تایپیک هات رو دنبال می کنم.. 🌱 مطالبت جالبه، ان شاءالله حالت خوب بشه اگه می تونی قرآن بخون، می دونم دینت اسلام نیست، اما با قرآن دوست شو و بخونش و ازش کمک بخواه مطمئن باش کمکت می کنه یا بار امتحان کن 

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

نمیدونم چرا ولی حس میکنم همه درهم برهم نوشتنات از قصده و یجورایی سنتم کمه و نیاز به توجه و محبت داری ...

عزیزم ایشون مریضن اسکیزوفرنی دارن

اگر صدای کفتار هارا شنیدی شک نکن که شیری بر زمین افتاده است.