2777
2789

من از اخلاق و همه چی همسرم و زندگیم راضی ام ولی چهره ش...

درواقع میشه گفت اخلاقیاتشو به اینکه ب دلم بشینه چهرش ترجیح دادم

چهره ش بد نیس الحمدلله نقصی نداره معمولیه ولی اون چیزی ک سلیقم بود نیس 

چهره ش و قدش از ابتدا دلخواهم‌نبوده

حس میکنم این قضیه روی روابط دیگمونم اثرمیزاره نمیدونم

شماهمه عاشق چهره های همسراتونید؟

من چیکارکن نمیدونم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهره و قد و ظاهر دلخواهم بود گرچه بنظر بقیه معمولیه من دوس دارم

یه‌پیشنهاد برات دارم مدتی به مردای دیگه نگاه نکن سعی کن نگاهت رو کنترل کنی و به همسرت بیشتر از قبل نگاه کن و به خوبیاش بیشتر از قبل فکر کن

چهره ش بنظرت زیباتر میرسه

هر چه از دوست رسد نیکوست...

این فکرا چیه 

دوست داشتی قیافش خوب بود و اخلاق بد؟

معمولی هم هست ک بد نیست.خوشبخت باشی

در خودش پیروزے را دیده بود                                                                         براے همین اصرار بہ بازے داشت.             قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد
ژل اینا بزنه درست میشه زاویه سازی فک اصلاح خط ابرو اصلاح اندازه گوش عمل بینی اگه کچله مو هم بکا ...

حالا همین حرف اقایون به خانوم ها بزنند هزار تا فحش درمیاد.اخه خیلی زشته .زن و مرد باهم ازدواج میکنند .دماغ عملی و اینا 

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

به قیافه زیادی بها دادن . واقعا هر جزئی از آدمی که دوستش داری میتونه برات قشنگ‌ترین و خواستنی‌ترین باشه. مخصوصا آدمی که اخلاق‌مدار، کوشا و کار درست باشه، میشه از سلول سلول بدنش به زیبایی رسید.

خمر دنیا با خمار و گل به خار آمیختست ... نوش می‌خواهی هلا! گر پای داری نیش را