2777
2789
عنوان

اسم این کار چیه؟ حسودی یا چی؟؟

13 بازدید | 11 پست

بچه ها ما ۴ تا خواهریم، خواهر اولم واقعا قشنگه، شبیه عممه 

دوتایی خواهرای دیگم خالم رفتن، خوبن جذابن ولی اولیه ازشون خوشگلتره 

حالا من شبیه اولیه ام

از خیلیا شنیدم ها. ینی با خواهرای وسطی هرجا میرم فک میکنن من زنداداش یا خاهرشوهرشونم اینقد تفاوت داریم

حتی یبار تو آرایشگاه  خانوم غریبه وقتی فهمید خواهریم گف واقعا خیلی تفاوت دارین

حالا من هروقت خییلی ب خودم میرسم و جایی میرم با خانواده، دخترای جمع همش میگن اره ت شبیه خاهر وسطی هستی اصلن ب اولی شبیه نیستی😐😐😐

بدون اینکه سوالی ازشون بشه هااا😐😐

دیشب خیلی ناراحت شدم. اعتمادبنفسم کم شد

چرا آدما اینقد حسود شدن؟ ک چشم دیدن هیچی رو ندارن؟

جالبه چندوقت پیش ی بیماری گرفتم ک حسابی لاغر شدم و از ریخت افتادم، ولی هیچکس هیچی نمیگف

همینکه ب خودم اومدم و یکم تپلی شدم و چنتا کار زیبایی رو صورتم کردم،همه میخان بهم بفهمونن اره ت زشتی!!

یعنی بده که شبیه خواهر وسطیه باشی و این چیزی که میگن یعنی شما زشتی؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دوست داری شبیه خواهر بزرگه باشی ولی نیستی

دست داری ینی چی واقعا چرا چرت میگین. مک میگم غریبه ها بار اول اصلن متوجه خاهر بودنمون نمیشن ییبارم یکی ب وضوح گف خیلی فرق دارین، بعد ت میگی دوست داری شبیه باشی؟؟

خ ببین خاهر اولیم از این دوتا خیلی خوشگلتره  اینا میخان بگن اولی قشنگه شماها بدین

شما این مقایسه رو راه انداختی 

ببقیه فقط فکرشونو میگن و قصدی ندارن

حس میکنم شما اعتماد به نفستون کمه و خیلی به حرف آدما اهمیت میدین

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اگه حس منه غریبه ها چرا میگن؟ آشناها سعی میکنن بگن نه ولی هر غریبه ای کنارهم ببینه میگه من از اونا ...

خوشگلی یک فاکتور از هزاران فاکتور زندگیه.البته یکی از مهماش. روی جنبه های دیگه خودت تمرکز کن.