2777
2789
عنوان

امشب لخته خون تو ادرارم بود🥺🥺

1419 بازدید | 16 پست

ببخشید که طولانیه ولی توروخدا اگه چیزی میدونید کمکم کنید

من سابقه سنگ کلیه دارم سه چهاربار خودم انداختم یک بار عمل لیزری انجام دادم دوبارم سنگ شکن رفتم 

ماه قبل چون کلیه راستم نبض میزد ینی روی پوست، رفتم سونو چکاپ(18   اردیبهشت) که گفت  سنگ ۶میل تو کلیه داری.....

منم از همون موقع روزی یک ساعت و کمی بیشتر پیاده روی کردم و قطره سنکل خوردم.

بعضی وقتا خیلی کم کلیم درد میکرد ولی درد چنانی مثل دفعه های قبل نداشتم....با این دوز از درد فک میکردم هیچ تکون نخورده سنگم.

تا اینکه دوسه روزه پام عرق سوز شده منم سرخورد انواع پماد سوختگی میزنم(آلفا,زینک،) 

امروز صبح تکرر ادرار داشتم فک کردم برا پمادا عفونت ادراری گرفتم 

یهو از ظهر به بعد موقع ادرار و اخرای ادرار احساس تیر کشیدن مثانه داشتم ....با توجه به سابقه انداختن سنگ فکر کردم این تیر کشیدن مال اینه که سنگه داخل مثانمه.....یه هندونه کامل خوردم با قطره سنکل و آب فراوان.

هر پنج دقیقه میرفتم دسشویی ، اوایل یه ذره لخته خونی خیلی کوچیک تو ادرارم بود.ولی همون درد اهر ادرارو داشتم.

بعد چندساعت کع مثانم خالی شد و حجم ادرارم کم شد ادرارم کاملا خونی شد و لخته های خون داخل ادرارم بود ...هردفعه ادرارم رو میرختم توی ظرف یه بار مصرف واسه همین لخته هارو دیدم.

الان سرچ زدم میگن علامت سرطان مثانست....راستش روحیم به هم ریخت من دوتا بچه کوچیک دارم اونارو چیکار کنم🥺🥺🥺

احتمال زیاد سنگ دفع کردید برای همینه برو آزمایش بده خیالت راحت بشه

۶میل بزرگه اگه دفع میکردم توی ظرف میفتاد و می‌دیدم.چون با تجربه ام 

ولی خب احساس میکنم توی ورودی مثانم گیر کرده 

ولی دفعه های قبلی لخته خونی نداشتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نگووووو خدا نکنه چرا خودتو میبازی این همه آدم سنگ کلیه دارن چه حرفیه میزنی احتمالا سنگ هات درشتن یه چکاب دقیق برو 

ببین مادرم پارسال کلیه هاش سنگ ۸ میل داشت براش تمشک وحشی جوشوندیم خورد بعد ۱۰ دقیقه داد میزد از درد باورت میشه ظرف ۴۸ ساعته سنگ ۸ میلو دفع کرد 

این کاربری واگذار شده
۶میل بزرگه اگه دفع میکردم توی ظرف میفتاد و می‌دیدم.چون با تجربه ام  ولی خب احساس میکنم توی ورو ...

من احتمال میدم توی حالب گیر کرده باشه که مادرمم همین بود جوشونده تمشک وحشی براش معجزه کرد 

نگران نباش چیزی نیست

این کاربری واگذار شده
عزیزم نگووووو خدا نکنه چرا خودتو میبازی این همه آدم سنگ کلیه دارن چه حرفیه میزنی احتمالا سنگ هات درش ...

اخه تو نت نوشته لخته خونی خیلی خطرناکه 

منم تا حالا لخته خون تو ادرارم نبوده 

برا سنگ نگران نیستم چون بالاخره میفته ....من پارسال خودم ۷میل انداختم

۱۸ اردیبهشت سونو رفتی ، اگه مورد مشکوکی بود توی گزارش می‌نوشت که خدارو شکر فقط سنگ بوده ،توی این چند روز هم ۱۰۰ درصد نمیشه بدخیمی گرفت ، حتما سنک جایی گیر کرده ، اولین فرصت برو دکتر که درد نکشی یا عفونت نکنه

۱۸ اردیبهشت سونو رفتی ، اگه مورد مشکوکی بود توی گزارش می‌نوشت که خدارو شکر فقط سنگ بوده ،توی این چند ...

ینی اگه خدایی نکرده توده یا سرطان باشه تو سونو مشخص میشه؟دقیقا اونروز دوبار پیش دو دمار رفتم سونو هردو کفتن سنکه

نگران نباش سنگه گیر کرده توی حالب  یا  جایی  باعت شده خون لخته بیاد

من خروجی مثانم به شدت تیز می‌کشه موقع ادرار، بنا به تجربه های قبلم میگم تو مثانست....

ولی خب. انقد بی سر صدا این سنگ بزرگ از خود کلیه تا مثانه اومده باشه، چیز عجیبیه....

این یک ماه درد کلیه خیلیییی خفیف داشتم 

آره عزیزم ، توی سونو مشخص میشه و اگه مشکوک باشه میفرستن برای آزمایش های تکمیلی مثل ام آر آی و سی تی اسکن ، نگران نباش حتما از سنگه هست ، فقط برای سلامتیت حتما پیگیر ی کن.