2777
2789
عنوان

امرور بگم چ قیومتی ب پا شد...نصیب هیچکس نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4358 بازدید | 246 پست
دیدین خدا فثط چطوری بخاد مچ یکی رو کنه چ ابروی ازش میبره

حالا بگو فلان گفته تو درموردم چنین حرفهای زدی ببین چقد  حاشا قسم.  بعد ویسش نشون بده ای حالش گرفته میشه😂

من تو را با خون دل از یـــاد بردم، لـطف کن هرکجا چشمــت ب من افتاد، کــــج کن راه را. "

منم یه چیزو میخواستم به دختر خالم بگم که کسی نفهمه فرستادم واسه خواهر زادم .

همه فهمیدن 🤭.

فقط قیافه من اون موقع😐

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خو چی گفته بود بر علیه تو

گفته بود میگم بچه ها بیرون نبر مریض میشم ی تومار برام حرف زده بود و میگفت میبرم ی جای خلوت واسه هر حرفی جواب داد

ی جا گفته بودم میدونستم بچهام شیطونن غلط میکردم بچه دار شم گفتع بود راحت شه ب حق ابوالفضل..ک ابوالقضل بزنه تو کمرش 

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

مطمئنی عمدا نفرستاده؟ اخه مگه میشه اشتباهی ویسی که در مورد تو غیبت میکرده رو بفرسته برای خودت

نه عزیزم احتمالا عجله داشته اسمشون کنارهم بوده دستتش خورده اومده جایی که نباید میرفت🤦🏻‍♀️

باز ارسال بود؟  چطوری تو صفحه تو ویس ضبط کرده نفهمیده

خاک بر سرش.وویس برای شوهرم فرستادم برای خواهرم فرستادم برای خالش ک پیام قرار بود واسه اونم بره فرستادم.نه باز ارسال نبود اینقد پلید بود ک اشتباهی واسه من فرستاد ک مچش رو بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

مطمئنی عمدا نفرستاده؟ اخه مگه میشه اشتباهی ویسی که در مورد تو غیبت میکرده رو بفرسته برای خودت

اره اشتباهی شده دختر عمه منم میخواست به مادرش پیس بفرسته برای مادر من اشتباهی فرستاده بود به مامانم زنگ زده بود گفت توروخدا ویسو نگاه نکن پاک کن مامانمم تو ماشین پیش بابام بود ویسو نگاه کرده اینقدر از مامان خانوادمون بد گفته

گفته بود انکار دختر شاه شوهرش برای دختراش لباس متری یه تومن می‌خرن و بقیع چیزا بابا بزرگمم اون روزا تازه فوت کرده بود  دو سه سال قهر بودن بابامم بهش پیام داد بود گفته بود به تو چه دنیای منه 

یه وضعی بود ابروش رفته بود 

نه عزیزم احتمالا عجله داشته اسمشون کنارهم بوده دستتش خورده اومده جایی که نباید میرفت🤦🏻‍♀️

اره حواسش نبوده حتما

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

گفته بود میگم بچه ها بیرون نبر مریض میشم ی تومار برام حرف زده بود و میگفت میبرم ی جای خلوت واسه هر ح ...

الان یه آتو بزرگ تو دستت داری برو باهاش باج بگیر با یکم چتشنی سیاست😂😂😂

حالامن ترجیح میدم توبی خبری بمونم.واقعادلم میشکنه

حالم افتضاح بوذ درحد سکته رفتم..نمیدونستم چ عکس العملی نشون بدم .حالم بدجور بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...