2777
2789
عنوان

لپ تاپ استوک

6652 بازدید | 57 پست

سلام دوستان میخام لپتاپ بخرم تا بیست دو تومن اینا پول دارم امروز رفتم ی مغازه بهم گفت استوک بردار بزند توشیبا سری پردازندش پنج بود رامش هشت هاردش هم ssd گف کارت گرافیک مجزا ندارع اما خودش دو گیگ فک کنم داره قیمتش هم 11 تومن بعد گف لپ‌تاپ نو، لنوو و ایسوس هم دارم اما سری پردازنده اینا سه هستش نظر شما رو کدومه من زیاد سر در نمیارم لطفاً راهنماییم کنید لطفااااااا🥲🥲🥲🥲🥲🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس خوبه ینی  منم دانشجوام بخاطر رشتم میخام بخرم همون 🥲کارای زیاد سنگین هم نمیخام انجام بدم با ...

اره ماهم با راهنمایی فروشنده گرفتیم و راضیه 

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

لپ تاپ همه قیمتی هست. برو تو ترب بزن ارزان ترین بعدم محبوب ترین که همه چی دستت بیاد. کامنت های دی جی کا لا رو هم بخون. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
پس خوبه ینی  منم دانشجوام بخاطر رشتم میخام بخرم همون 🥲کارای زیاد سنگین هم نمیخام انجام بدم با ...

hp بخر خیلی عالیه من لپ تاپ قبلیم hp بود عالی بود عالی حیف رفتم بخرم گفت دیگه نوش تو بازار نیست همش استوکه مجبور شدم ایسوس بگیرم انقدر بده همش هنگ میکنه و شارژش تموم میشه یه سره باید تو شارژ باهاش کار کنم🤦🏻‍♀️

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.